• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
Industrieweg 23, 9672 AP Winschoten

Regio Blauwestad

Voor een volledig verzorgde koffiecorner binnen jouw organisatie. Heerlijke kwaliteit met persoonlijke service.
Regio Blauwestad

Klantbeoordeling

9.4
Adri Klooster

Adri Klooster

Ondernemer Fortune Coffee regio Blauwestad

“Met een goede bak koffie is het prettig zakendoen en ontstaan lumineuze ideeën. Daarom sta ik hier in Groningen al sinds 2008 klaar voor alle koffieliefhebbers. ”

Adri Klooster - Fortune Coffee regio Blauwestad

Is jouw bedrijf gevestigd in de regio Blauwestad en ben je op zoek naar lekkere koffie? Dan is Fortune Coffee de juiste keuze! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het leveren van heerlijke koffie voor op het werk uit hoogwaardige en duurzame koffieautomaten. Samen kijken we welke koffiemachine het beste aansluit bij de behoefte van jouw bedrijf. 


Koffie met een persoonlijke service

Dankzij onze regionale aanwezigheid en ons persoonlijke contact, zijn we goed bekend met jou, jouw bedrijf en je medewerkers. Hierdoor begrijpen we precies wat je nodig hebt en zorgen we ervoor dat je nooit zonder voorraad komt te zitten. Mocht de voorraad onverhoopt toch eens opraken, of heb je te maken met een storing aan je koffieautomaat, dan staan we altijd voor je klaar. Ook voor vragen over producten, onderhoud of de automaat kun je ons gerust bellen. We helpen je met plezier en zorgen ervoor dat je kunt blijven genieten van je heerlijke kop koffie. 

De lekkerste koffie en meer

Naast koffie leveren we ook andere producten, zoals theesoep en suiker. Wij leveren dus een totaalassortiment. En mocht je interesse hebben in nieuwe producten of smaken hoef je het alleen maar aan te geven, wij zorgen ervoor dat ze worden toegevoegd aan je volgende bestelling. 


Ook Fortune Coffee op het werk? 

Bij Fortune Coffee staat jouw persoonlijke koffieadviseur altijd voor je klaar. We zijn dichtbij, kennen jou en helpen je graag. Benieuwd naar wat Fortune Coffee voor jou kan betekenen? We bespreken het graag met je onder het genot van een kop koffie. 

Fortune Coffee regio Blauwestad levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Groningen, Winschoten, Stadskanaal, Veendam, Delfzijl, Hoogezand en omstreken.

De Ruil & Recycle weken

Nu tot € 300,- korting op je nieuwe koffieautomaat

Ruil je oude koffieautomaat in voor een nieuwer model en geniet van een heerlijke kop koffie! Wij plaatsen je nieuwe koffieautomaat, nemen je oude koffieautomaat mee en laten die recyclen.

Persoonlijke service

Jouw regionale Fortune koffieadviseur kent jouw bedrijf en wensen rond de koffievoorziening. Met plezier helpt hij je snel én vakkundig!

Snelle levering, altijd dichtbij

Doordat we regionaal werken zijn we altijd in de buurt om snelle service te leveren en de koffieautomaat te onderhouden.

60 maanden gratis service & onderhoud

Bij aanschaf van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten ontvang je 60 maanden service & onderhoud, zonder voorrijkosten en arbeidsloon

Geen contract

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. We maken heldere afspraken en geven een eerlijk advies. Daar mag je ons aan houden!

Wat anderen over Fortune Coffee zeggen
Meest recente reviews
10
10/10
26 mrt. 2024
Super!
Snelle levering en heerlijke koffie!
Marijke
10
10/10
19 mrt. 2024
Goeie service
Top bedrijf
Ina
10
9/10
19 mrt. 2024
snelle en persoonlijke service
De service van Fortune Coffee is volledig op maat naar onze behoefte, we kunnen zelf bellen als we iets nodig hebben of een vraag en dan wordt dat snel en vriendelijk geregeld. Heel plezierig contact.
Streekhistorisch Centrum
10
10/10
07 dec. 2023
Top service
Snelle service en klantvriendelijk. Ik kan Fortune Coffee aanbevelen.
Jan Stuursma
10
10/10
30 nov. 2023
Samenwerking
Meer dan uitstekend!
Warmtepomp Techniek Solarsystemen bv Winschoten
Adri Klooster
Heb je vragen over onze koffie? Neem gerust contact met ons op!

Ontmoet het team van Regio Blauwestad

Adri Klooster

Ondernemer

Bas Wijsbeek

Servicemedewerker

Chris van Vegten

Servicemedewerker

Rika Klooster

Administratie

Fortune Coffee regio Blauwestad in beeld