Kannen

Lekkere koffie en thee uit RVS kannen

Koude koffie of lauwe thee? Dat wil je niet en dat hoeft ook niet met deze handige RVS schenkkannen. En natuurlijk is er een verschil tussen de schenkkannen voor thee en die voor de koffie, zodat jouw favoriete drank niet alleen warm maar ook van uitstekende smaak en kwaliteit is.

Lees meer
Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt?

Bekijk onze regio's
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

RVS schenkkannen

Onze koffieautomaten schenken continu warme, lekkere koffie, thee, chocolademelk en andere soorten koffie. Maar soms is het niet handig om daarvoor steeds naar die koffieautomaat te moeten lopen. Zoals bijvoorbeeld tijdens vergaderingen waar de deelnemers beter tussentijds zelf opnieuw hun drinken kunnen inschenken zonder dat de sessie even gestopt moet worden. Voor dat soort momenten hebben we verschillende mooie en handige RVS schenkkannen.

Koffiekannen

De thermoskannen voor de koffie zijn beschikbaar in 1, 1,5 en 2 liter. Door het robuuste uiterlijk en strakke RVS zijn ze heel representatief en dus ook prima om neer te zetten op de vergadertafel.

Schenkkannen voor thee

De theekannen zijn leverbaar in uitvoeringen van 1 liter. Ze zijn duidelijk te onderscheiden van die voor de koffie door een gele knop. En dat is heel belangrijk want warm water schenken uit een schenkkan waar ooit koffie in gezeten heeft, is niet lekker. Samen met de RVS schenkkannen voor de koffie vormen ze een representatieve set voor op de vergadertafel of op kantoor.

Serveer koffie of thee in RVS schenkkannen

Wil jij ook jouw klanten koffie of thee kunnen aanbieden uit representatieve RVS schenkkannen? Dan kan jouw koffieleverancier dit voor je regelen. Bel of mail hem en binnenkort staan deze schenkkannen ook bij jullie op de zaak.