Schoonmaak

Koffieautomaat schoonmaken

Lekkere koffie komt uit een schone koffieautomaat. Het is dus niet zo vreemd dat zo’n automaat zo nu en dan even grondig gereinigd moet worden. Naast het reguliere onderhoud door de Fortune koffieleverancier kan de automaat tussendoor gemakkelijk zelf gereinigd worden met een handig schoonmaaksetje. Deze setjes zijn speciaal ontwikkeld voor de Passio koffieautomaten en zijn te koop bij Fortune Coffee. Maar ook voor reinigingstabletten, melkreinigers en ontkalkers ben je bij ons aan het juiste adres. Want een schone koffieautomaat levert de lekkerste koffie op!

Lees meer
Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt?

Bekijk onze regio's
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Schoonmaaksetjes voor de Passio koffieautomaat

Speciaal voor de Passio Solo koffieautomaat hebben wij een schoonmaakset samengesteld die bestaat uit een spoelbakje, kwastje en 2 mengbekers met slangetjes en uitloopjes. Hiermee bezit je alles wat nodig is om de koffieautomaat schoon te maken. Voor de Passio Maestro koffieautomaat is er ook een soortgelijke schoonmaakset maar dan met 3 mengbekers.

Reinigingstabletten en vloeibare reinigers

In ons assortiment vind je de nodige reinigingstabletten en vloeibare reinigers. Ze zorgen er niet alleen voor dat jouw koffieautomaat schoon blijft, maar ook de melkmodule. Zo blijf je van elk kopje koffie genieten. 

Constant koffie van topkwaliteit

Door de koffieautomaat regelmatig goed te reinigen is er in de regel minder onderhoud nodig. Er is immers minder aanslag van koffieresten op de onderdelen in de machine. Daarmee blijft de koffieautomaat langer goed functioneren en is de kwaliteit van elke kop koffie constant hoog. 

Advies over het reinigen van de koffieautomaat?

Wil je advies over het onderhoud en reinigen van de koffieautomaat bij jou op het werk? Vraag dan jouw koffieleverancier in de buurt wat jij goed zelf kan doen en welk onderhoud hij voor jou verzorgt.