Nieuwbouw

Op 8 september 2023 hebben we vol enthousiasme de bouw van een aanzienlijke uitbreiding bij ons hoofdkantoor in gang gezet. Met deze nieuwbouw leggen we de basis voor ambitieuze groei, waarbij duurzaamheid centraal staat. Het nieuwe pand zal een exact spiegelbeeld zijn van ons huidige kantoorpand, maar dan met duurzame elementen. We plaatsen maar liefst 252 nieuwe zonnepanelen, benutten regenwater en maken gebruik van warmtepompen, waardoor het pand volledig gasloos zal zijn.

De feestelijke gebeurtenis van het slaan van de eerste paal markeerde het begin van een nieuw tijdperk voor ons bedrijf! 

Bouwupdate april

De bouw van onze nieuwbouw gaat gestaag verder. In maart is het magazijn afgerond waarna de rest van het pand aangepakt kon worden. Het stuckwerk in het nieuwe pand is in volle gang en we zijn bijna klaar met deze fase. Aansluitend op het stuckwerk is ook de behanger begonnen met zijn werkzaamheden. De muren krijgen hierdoor een mooie afwerking. Ook wordt er een begin gemaakt aan het plafond en wordt de trap geleverd en geplaatst. Zo krijgt de binnenkant van ons nieuwe pand steeds meer vorm. Ook de buitenkant wordt steeds mooier. De tourniquet (draaideur) bij de hoofdingang van het nieuwe pand is geplaatst. Dit geeft meteen een professionele uitstraling aan het gebouw.

Vanaf mei wordt de vloerverwarming opgestart. Dit is een belangrijk stap richting het voltooien van het verwarmingssysteem wat zorgt voor een comfortabele temperatuur in het hele pand.

In het bestaande pand is ook vooruitgang geboekt. Het graven van het nieuwe laaddock is bijna gereed en de fundatie voor de nieuwe kantine is uitgehakt. Vanaf mei gaan ze ook van start met de bouw van deze kantine.

We zijn erg blij met de voortgang van de bouw en kijken uit naar de volgende stappen!

Bekijk de oudere bouwfoto's

Bekijk de time-lapse van september tot en met december!

Fortune Experience

Koffie verbindt, op het werk rond de koffieautomaat, tijdens vergaderingen, kennismakingsgesprekken, maar ook tussen leveranciers en afnemers. In het nieuwe kantoor is ons doel om hier op een inspirerende manier invulling aan te geven in de vorm van de Fortune experience.  

De Fortune Experience gaat dé ontmoetingsplek van Fortune Coffee worden;

  • Een ontmoeting met Fortune;
  • Een ontmoeting met ons aanbod;
  • Een ontmoeting met de ondernemer;
  • Een ontmoeting met iemand uit de koffieketen;
  • En nieuwe ontmoetingen die zich spontaan voordoen. 

Hoe dat eruit komt te zien? Daarover later meer. Het is wel goed om te weten is dat de experience begint met waar het allemaal om draait: Koffie! Bij binnenkomst verwelkomen we je in een gastvrije, bistro-achtige omgeving, waar je geniet van een heerlijk kopje koffie, vers gezet door onze nieuwste koffieautomaat, de Passio Legato.