Bisina Touch 200

Een design waterkoeler met gefilterd koud én heet water. Voor op kantoor of in de showroom.

Lees meer

  • Koud, gewoon en heet water
  • Energiebesparend door SleepMode™
  • Tot wel 30 liter koud water p/u
All-in prijs* € 940,00

* Meer weten over onze all-in prijs? Hier lees je meer!

Omschrijving

Een zwaargewicht onder de waterkoelers! Dat is de Bisina Touch 200 met de ruime koelcapaciteit van 30 liter koud water per uur. Daarmee vul je zo’n 150 grote transparante Fortune bekers! Ideaal dus voor plekken waar snel grote groepen mensen koud water willen tappen.

De Bisina Touch 200 is de meer uitgebreide waterkoeler doordat het ook heet water biedt; 8 liter heet water per uur. Handig voor bijvoorbeeld thee of soep. En het tappunt kleurt mee met de temperatuur van het water waardoor het je niet verrast wordt; koud water is blauw en heet water rood.

Ook is de Bisina waterkoeler erg duurzaam. Het is direct aangesloten op de waterleiding waardoor er geen flessen of plastic containers meer nodig zijn. Bovendien is het voorzien van de energiebesparende SleepMode™-functie. Die zorgt ervoor dat de koeler ’s nachts en in het weekend automatisch in de energiebesparende stand gaat waarmee het tot wel 75% bespaart op het energieverbruik!

Dankzij de verzonken tapkraan is deze waterkoeler ook zeer hygiënisch. Flesjes, handen of monden kunnen niet meer rechtstreeks in contact komen met de koeler. Ook zal deze koeler geen last hebben van stilstaand water dat vervangen moet worden. De Bisina waterkoeler is immers aangesloten op het leidingnetwerk en het te koelen water zelf loopt tijdens het tappen over een ijsbank.

Door het handige touchscreen is deze waterkoeler heel gemakkelijk in gebruik. En uiterst robuust dankzij het solide ontwerp. De waterkoeler komt oorspronkelijk namelijk uit Amerika waar door de grote reisafstanden een storingsdienst onwenselijk was. En dus zijn de koelers zo gemaakt dat er geen storingen optreden.

De Bisina waterkoeler Touch 200 is leverbaar op een onderkast met opbergruimte in een bijpassend strak dessin.

Kenmerken Bisina Touch 200
Capaciteit per uur ca. 30 liter (koud) en ca. 8 liter (heet)
Gewicht ca. 17 kg
Kleur metallic/zwart
Afmetingen (h x b x d) 412 x 346 x 523 mm
Aansluitwaarde 230V / 250W
Vaste wateraansluiting Ja
Kanfunctie Nee
Gescheiden heet wateruitgifte Ja
Touchscreen Ja
Artikelnummer 5975302001

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring