Tijdelijk € 50,- korting op een Bisina waterautomaat én 5 gratis Doppers!
Tijdelijk € 50,- korting op een Bisina waterautomaat én 5 gratis Doppers!

 

 

Bekijk de actie

Bisina Touch 200

Een design waterkoeler met gefilterd koud én heet water. Voor op kantoor of in de showroom.

Lees meer

  • Tot wel 30 liter koud water p/u
  • Energiebesparend door SleepMode™
  • Keuze uit: koud, kamertemperatuur en heet water
Vanaf € 18,- p.m.*

Prijs: € 1.075,-
(ex. BTW)

* Meer weten over onze prijs? Hier lees je meer!

Omschrijving

Een zwaargewicht onder de waterkoelers! Dat is de Bisina Touch 200 met de ruime koelcapaciteit van 30 liter koud water per uur. Daarmee vul je zo’n 120 Eerst Koffie bekers (250 cc)! Ideaal dus voor plekken waar snel grote groepen mensen koud water willen tappen.

De Bisina Touch 200 is de meer uitgebreide waterkoeler doordat het ook heet water biedt; 8 liter heet water per uur. Handig voor bijvoorbeeld thee of soep. En het tappunt kleurt mee met de temperatuur van het water waardoor het je niet verrast wordt; koud water is blauw en heet water rood.

Ook is de Bisina Touch waterkoeler erg duurzaam. Hij is namelijk direct aangesloten op de waterleiding, waardoor er geen flessen of plastic containers meer nodig zijn. Daarnaast bespaart het ook nog eens onnodige transsportriten van deze waterflessen. De waterkoeler beschikt ook over een handige SleepMode™-functie, dit betekent dat de koeler ’s nachts en in het weekend automatisch in de energiebesparende stand sprint. Dit bespaart tot wel zo’n 75% op het energieverbruik!

Dankzij de verzonken tapkraan is deze waterkoeler ook zeer hygiënisch. Flesjes, handen of monden kunnen niet meer rechtstreeks in contact komen met de koeler. Ook zal deze koeler geen last hebben van stilstaand water dat vervangen moet worden. De Bisina waterkoeler is immers aangesloten op het leidingnetwerk en het te koelen water zelf loopt tijdens het tappen over een ijsbank.

Door het handige touchscreen is deze waterkoeler heel gemakkelijk in gebruik. En uiterst robuust dankzij het solide ontwerp. De waterkoeler komt oorspronkelijk namelijk uit Amerika. 

De Bisina Touch 200 waterkoeler is leverbaar op een onderkast met opbergruimte in een bijpassend strak design. 

De Bisina Touch 200 biedt de keuze uit:

  • Koud water
  • Water op kamertemperatuur
  • Heet water

Wil je naast het bovenstaande ook bruisend water uit je waterkoeler? Bekijk dan de Bisina Touch 300 of de Bisina Touch 400.

Kenmerken Bisina Touch 200

Type automaat Water
Uitgifte hoogte 21 cm
Capaciteit per uur ca. 30 liter (koud) en ca. 8 liter (heet)
Kanfunctie Nee
Touchscreen Ja
Vaste wateraansluiting Ja
Gescheiden heet wateruitgifte Ja
Afmetingen (h x b x d) 412 x 346 x 523 mm
Gewicht ca. 17 kg
Aansluitwaarde 230V / 1100W
Artikelnummer 5975302001

Mogelijk interessant voor jou