Bisina Touch 300

Waterkoeler met strak design voor op het werk. Snel gefilterd water, zowel kamertemperatuur, koud en bruisend water.

Lees meer

  • Touchscreen
  • Energiebesparend door SleepMode™
  • Koud, gewoon en bruisend water
Vanaf € 17,- p.m.*

* Meer weten over onze prijs? Hier lees je meer!

Omschrijving

Deze waterkoeler met strak design is een aanwinst voor de werkplek of in de koffiecorner. Met de koelcapaciteit van maar liefst 30 liter per uur tap je gemakkelijk water op kamertemperatuur, extra koud of bruisend. Dit staat gelijk aan zo’n 150 grote transparante Fortune bekers

Deze Bisina waterkoeler is uitgebreid met een optie voor bruisend water. Lekker voor de variatie en het straalt luxe uit.

De Bisina Touch 300 waterkoeler is duurzaam. Dankzij het rechtstreeks aangesloten tappunt wordt direct water uit de waterleiding gehaald. Plastic flessen of containers zijn dus verleden tijd. Dankzij de SleepMode™-functie gaat de automaat vanzelf in de energiebesparende stand wanneer dit nodig is. Dit levert een besparing van 75% op in het energieverbruik!

Dankzij de verzonken tapkraan is de waterkoeler hygiënisch. Hierdoor komen flesjes, handen of monden niet in aanraking met de koeler. Stilstaand water is niet van toepassing, gezien het water direct uit de leidingen getapt wordt. Tijdens het tappen loopt het water door een ijsbank heen, waardoor het direct gekoeld wordt. Dankzij het robuuste en solide design is de automaat gemakkelijk af te nemen en schoon te houden.

De waterkoeler is erg gebruiksvriendelijk. Het touchscreen is overzichtelijk en ruim opgezet. De koeler is zo gemaakt dat er geen storingen optreden.

Deze Bisina Touch 300 waterkoeler is leverbaar met een onderkast. Deze biedt opbergruimte in een bijpassend, strak design.

De Bisina Touch 300 biedt de keuze uit:

  • Koud water
  • Kamertemperatuur
  • Bruisend water

Wil je naast het bovenstaande ook heet water uit je waterkoeler? Bekijk dan de Bisina Touch 400.

Let op! Voor bruisend water heb je een CO2 cilinder nodig. 

Kenmerken Bisina Touch 300
Type automaat Water
Capaciteit per uur ca. 30 liter (150 bekers)
Kanfunctie Nee
Touchscreen Ja
Vaste wateraansluiting Ja
Afmetingen (h x b x d) 412 x 346 x 523 mm
Gewicht ca. 20 kg
Aansluitwaarde 230V / 200W
Artikelnummer 5975302002