Een opgeruimde koffiecorner met een fijne onderkast

Toegegeven, sommigen zweren erbij; een rommelig bureau want ‘dat werkt zo lekker’. Maar is een rommelige koffiecorner op kantoor ook zo fijn? Een plek waar je struikelt over de voorraad koffie, thee en bekertjes? Wie dat niet graag ziet of gewoon alle aansluitingen, filters en andere praktische zaken liever netjes wegwerkt, die kiest voor een onderkast in de koffiecorner. Wel zo netjes en de koffie smaakt dan ineens nog lekkerder.

Lekkere koffie uit de koffieautomaat

Of de koffiecorner nu midden in de open kantoortuin staat, in een kantine, een fabriekshal of op de directievloer, je wilt natuurlijk gewoon lekkere koffie waar je niet te lang op moet wachten. Dat regelen we voor je met de verschillende koffieautomaten van Fortune. Je kunt kiezen uit een vriesdroogkoffieautomaat die razendsnel lekkere koffie zet, de freshbrew die kopjes koffie zet zoals je ze kent van thuis en natuurlijk de bonenautomaat voor die mooie koffie met crèmelaag.

Voorraad koffiepakken

Maar welke koffieautomaat je ook kiest, je hebt er toch van alles bij nodig. Zoals de voor de hand liggende zaken als koffie, thee, suiker en melk. Maar ook filters en doekjes om de automaat te reinigen en aansluitslangen zodat de automaat voorzien wordt van stroom en natuurlijk water. En vergeet de voorraad koffiepakken en eventuele zakken soep niet.

Handige opbergers

Het mooiste is dan als je alles makkelijk bij elkaar kunt opbergen. En daarvoor hebben wij handige opbergers. Mooi om bij een aanrecht of de koffieautomaat te plaatsen, zoals de verschillende accessoirekastjes in een bijpassende kleur of de onderkasten in diverse formaten.

Passende onderkasten voor de koffieautomaat

Voor elk type koffieautomaat hebben we een passende onderkast. Daarbij kun je kiezen uit rechts- of linksdraaiende deurtjes, met of zonder lades. En met losse, zwartkleurige bovenbladen van 50, 60, 90 of 130 cm breed. En wil je het helemaal gemakkelijk maken? Dan kies je de onderkast met een dispenser. Daarin is ruimte voor twee rijen drinkbekers die je snel kunt pakken.

en een onderkast voor de watercooler

Behalve onderkasten voor de koffieautomaat, hebben we ook een stoere rvs-kleurige onderkast voor de Bisina Watercooler. Deze onderkast heeft 2 bekerhouders en opbergruimte. Samen met de bijpassende watercooler vormt het geheel een strak design dat een echte blikvanger op kantoor is.

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe je van de koffiecorner bij jullie op de zaak een mooie, aantrekkelijke ruimte maakt? Vraag het dan eens aan de koffieleverancier bij jou in de buurt. Hij adviseert je graag over de vele opbergmogelijkheden die je bij ons vindt voor jullie koffiecorner.