Freshbrew/Filter koffieautomaten

Freshbrew koffieautomaat; heerlijke traditionele koffie

Hou jij van een ‘ouderwets’ kopje koffie? En wil je graag snelle en verse koffie op het werk? Dan is freshbrewkoffie, ook wel filterkoffie, perfect voor jou. Met een freshbrew koffiemachine geniet je binnen een halve minuut al van een heerlijk kopje filterkoffie. Door de vele koffiesmaakvariaties en de verschillende machines met een aantrekkelijk design, is deze koffiemachine voor freshbrewkoffie een aanwinst voor elke koffiecorner.

“Ruil

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

 

Lees meer
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

 

Wat is Freshbrewkoffie?

De letterlijke vertaling van freshbrewkoffie is ‘vers gebrouwen koffie’. Het proces van freshbrew lijkt erg op het proces van de bonenkoffie, alleen bij freshbrewkoffie worden de bonen meteen na het branden gemalen. Na het malen worden ze verpakt, zodat ze al gemalen in de koffiemachine gaan.

Freshbrewkoffie is speciaal ontwikkeld voor een freshbrew koffieautomaat en heeft een snelle zetmethode. Dit is mogelijk door het intensieve, snelle brandproces en de speciale samenstelling van diverse melanges. In een filterkoffie apparaat komt de koffie een zorgvuldige afgepaste tijd in contact met een bepaalde hoeveelheid water. Daarna wordt het mengsel door een papieren of metalen filter heen gedrukt.

Het onderhouden van je freshbrew koffieautomaat

Een koffiemachine voor freshbrewkoffie of filterkoffie vergt, net als de koffiemachine voor bonenkoffie, een dagelijks onderhoud. De snelheid van het zetten is daarentegen weer hoger dan bij bonenkoffie. Een ideale koffieautomaat dus voor wie dagelijks meerdere kopjes vers gezette koffie wil drinken die net zo goed smaken als de koffie thuis. Je kunt dus niet alleen thuis, maar ook op kantoor van je filterkoffie apparaat genieten.

Freshbrewkoffie bij jou op kantoor

We snappen dat je eerst wilt proeven hoe zo’n klassiek kopje koffie uit een ander filterkoffie apparaat dan thuis smaakt. Het is natuurlijk zo dat smaken verschillen, maar gelukkig kun je bij ons meerdere soorten freshbrew koffie kopen. Wij hebben de Rosso, de Wakiso en de Intenso. Alle drie deze soorten zijn een samenstelling van Arabicabonen en Robustabonen. De Rosso heeft een vol aromatisch en een pittig karakter. Geschikt voor elk moment van de dag. De Wakiso heeft een geurig aroma en een mild karakter, met bonen uit Oeganda. De Wakiso draagt het RFA-keurmerk. De Intenso is een geurige, pittige koffie met fruitige aroma’s. Deze draagt ook het RFA-keurmerk. Wil je een koffieautomaat voor op kantoor of in de bedrijfskantine? Je kunt een automaat kopen, huren, leasen of inruilen. Neem dan contact op met onze Fortune koffieadviseurs bij de klantenservice.