Bonen koffieautomaten

Koffieautomaat met bonen; heerlijke koffie op kantoor

Een kopje koffie van versgemalen bonen; alleen voor die heerlijke geur zou je al zo’n koffieautomaat voor bonenkoffie op kantoor of in de showroom kopen. Bij Fortune Coffee hebben we verschillende bonen koffiemachines. In een halve minuut wordt daarmee van versgemalen bonen een mooi kopje koffie met echte crèmelaag gezet. Koffie van horecakwaliteit dus, om even van te genieten samen met collega’s, zakenpartners of nieuwe klanten.

“Ruil

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

 

Lees meer
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen 

 

Wat is een bonen koffiemachine?

Tijdens een werkdag gaan er heel wat kopjes koffie doorheen, maar wat is koffie eigenlijk? Een koffieboon is een zaad van een koffiebes. Deze bessen worden verwerkt waardoor het zaadje, de koffieboon, overblijft. Deze koffiebonen worden gebrand totdat ze de gewenste kleur hebben bereikt. De koffieboon zoals wij hem in het koffiezetapparaat voor bonen doen heeft dus al een heel verwerkingsproces gehad.

Een koffiebonen machine zorgt ervoor dat jij een perfect kopje koffie krijgt van de koffiebonen. Ideaal aan deze machine is dat hij ingesteld kan worden naar jouw wensen. Hoe fijner de maling, hoe sterker de smaak. Om je koffie zo vers mogelijk te zetten, wordt de juiste hoeveelheid koffiebonen gemalen op het moment dat jij je koffie wilt. Daarna wordt de koffie onder hoge druk gezet door toevoeging van water. Omdat dit vlak voor het zetten van de koffie gedaan wordt, is de aroma optimaal. Niets gaat boven een lekker bakje koffie van versgebrande bonen. Ben je benieuwd naar de lekkerste koffiebonen? Bekijk dan ons koffiebonen assortiment. Omdat de bonen versgemalen worden is de uitgiftetijd van bonenkoffie iets langer, denk aan 25 – 45 seconden. Wil jij de koffie liever sneller hebben? Kijk dan eens naar een vriesdroog koffieautomaat.

Waarom kies je voor een koffiemachine met bonen?

De koffiesmaak bij een koffiebonen machine is goed te personaliseren. Zo kun je de maalgraad, de temperatuur, de hoeveelheid water en de hoeveelheid koffie aanpassen. Daarnaast komt er een heerlijke koffiegeur vrij. Jouw lokale Fortune Coffee adviseur stelt de automaat voor je in.

Zo’n koffieautomaat voor bonen wordt vaak gekozen als espressomachine. Een goede espresso komt namelijk van versgemalen koffiebonen. Toch kunnen onze koffieautomaten veel meer dan alleen espresso’s zetten. Zo bieden ze ook de keuze uit onder andere gewone koffie, cappuccino, latte macchiato en café au lait. En natuurlijk heet water voor thee. De koffieliefhebbers die niet goed tegen cafeïne kunnen, kunnen kiezen voor cafeïnevrije koffiebonen. Wij hebben namelijk ook decaf koffie in ons assortiment.

Koffieautomaat met strak design of in eigen huisstijl

Een koffieautomaat met bonen produceert wel meer afval en vergt dagelijks onderhoud. Maar wie dat ervoor overheeft kan koffie van horecakwaliteit aanbieden. De automaten zelf zijn ook zeer attractief; met strakke designs en de mogelijkheid om ze in eigen huisstijl of met een uniek ontwerp te laten uitvoeren. Dit is overigens niet voor alle koffieautomaten mogelijk.

Wil jij ook een automaat voor bonenkoffie?

Wie zichzelf en zijn klanten of collega’s dagelijks weer een plezier wilt doen met heerlijke bonenkoffie, kiest een van onze koffieautomaten voor bonen. Je kunt een koffieautomaat voor bonen kopen, huren, leasen of inruilen. Meer informatie daarover geeft de Fortune koffieadviseurs bij de klantenservice je graag. En natuurlijk laat hij/zij je dan ook meteen een van onze fijne bonenmelanges proeven.