Bonen koffieautomaten

Koffiemachine bonen; heerlijke koffie op kantoor

Een kopje koffie van versgemalen bonen; alleen voor die heerlijke geur zou je al zo’n koffiemachine voor op kantoor of in de showroom kopen. Bij Fortune Coffee hebben we verschillende koffieautomaten voor bonenkoffie. In een halve minuut wordt daarmee van vers gemalen bonen zo’n mooi kopje koffie met echte crèmelaag gezet. Koffie van horecakwaliteit dus, om even van te genieten samen met collega’s, zakenpartners of nieuwe klanten.

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

Actie-Voordelen

Lees meer
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

 

Espressomachine

Zo’n koffieautomaat voor bonen wordt ook vaak gekozen als espressomachine. Een goede espresso komt immers van versgemalen koffiebonen. Toch kunnen onze koffieautomaten veel meer dan alleen espresso’s zetten. Zo bieden ze ook de keuze uit onder andere gewone koffie, cappuccino, latte macchiato en café au lait. En natuurlijk heet water voor thee, niet dat de echte koffieliefhebber daar voor zal kiezen natuurlijk…

Versgemalen bonen

Toch is het voor de fervente koffiedrinker goed te weten dat deze koffiemachine ook andere opties biedt. Koffie van versgemalen bonen is namelijk veel zwaarder dan een kopje vriesdroog- of freshbrewkoffie en kan daardoor ook niet de hele dag door gedronken worden. En dan is een koffieautomaat met meer opties wel heel prettig.

Koffieautomaat met strak design of in eigen huisstijl

Een koffieautomaat met bonen produceert natuurlijk wel meer afval en vergt dagelijks onderhoud. Maar wie dat er voor overheeft, kan zelf en aan zijn klanten dan ook koffie van horecakwaliteit aanbieden. En de automaten zelf zijn ook zeer attractief; met strakke designs en de mogelijkheid om ze in eigen huisstijl of met een uniek ontwerp te laten uitvoeren. Dit is overigens niet voor alle koffieautomaten mogelijk. 

Wil jij ook een automaat kopen voor bonenkoffie?

Wie zichzelf en zijn klanten of collega’s dagelijks weer een plezier wilt doen met heerlijke bonenkoffie, kiest een van onze koffieautomaten voor bonen. Meer informatie daarover geeft de koffieleverancier bij jou in de buurt je graag. En natuurlijk laat hij je dan ook meteen een van onze fijne bonenmelanges proeven.