Koffie in de kapsalon voor meer beleving – Meridiaan Hairstyling

Leestijd: 3 minuten

Als een van de eersten werd Meridiaan Hairstyling klant bij Fortune Coffee in de regio IJsselstreek, en ze zijn nog steeds heel tevreden. Net als hun klanten, en dat is wat telt natuurlijk! Meridiaan Hairstyling in IJsselstein gaat voor kwaliteit in elk opzicht. Vandaar dat ze daar dagelijks ook de koffie en thee van Fortune Coffee met net een beetje meer serveren. Want de koffie hoort toch bij de beleving in een kapsalon.

Verrassend

Als we Marijke Denneman van Meridiaan Hairstyling vragen waarom zij voor Fortune Coffee koos, is het antwoord net zo verrassend als logisch. “Ulrich (de koffieleverancier in de regio IJsselstreek, red.) is de man van een van mijn haarstylisten. Als hij dan voor zichzelf begint, kijk je toch hoe je daaraan kunt bijdragen. En dat werd dus de levering van koffie.”

“Oh, wat is deze cappuccino lekker!”

Inmiddels schenken ze bij deze kapsalon in IJsselstein alweer zo’n 11 jaar de koffie en thee van Fortune. Iets wat nog steeds heel erg gewaardeerd wordt door de klanten. “De klanten merkten direct het verschil. Ik hoorde heel vaak ‘Oh, wat is deze cappuccino lekker!’ en dat wordt nog steeds gezegd.”

Relaxmomentje

Een cappuccino wordt dan ook veel gekozen in deze salon. Niet zo vreemd, want bij de kapper is het toch een momentje om even te relaxen en te genieten. Met een lekkere koffie of cappuccino dus. “Wij proberen ook echt een beleving van zo’n drankje te maken. Door de koffie op een mooi blaadje te serveren. En na half elf met een klein likeurtje erbij.”

Favoriete thee

Ook de thee is favoriet bij de klanten. “Uli bracht laatst een pakketje met nieuwe theesoorten om te proberen. Groene thee met gember, lavendel en sinaasappel en zo. Die waren heel lekker dus die bieden we nu ook aan. Als iemand thee wilt, geven we ze een paar soorten zodat ze kunnen kiezen.”

Geen storingen

Over de service is Marijke erg te spreken. Ulrich heeft een van de medewerksters uitgelegd hoe de koffieautomaat schoongemaakt moet worden en samen met Uli doen ze het grote onderhoud. Ook is er een filter geplaatst omdat het kalkgehalte in het water in die regio heel hoog is. En dat werkt prima, de koffieautomaat heeft met dit filter geen storingen meer!

Kappersmodel

De service van Ulrich en Uli gaat verder dan adviseren, onderhoud en het aanvullen van de voorraad. Ook op de trainingsavonden voor de haarstylisten springt hij wel eens bij als model en laat zich dan knippen. Natuurlijk wel onder het genot van een goede kop koffie!

Uitstekende koffie en persoonlijke service, gegarandeerd!

Of de koffieleverancier bij jou in de buurt ook zover gaat met zijn service, dat durven we niet te zeggen. Maar dat je bij Fortune Coffee altijd kunt rekenen op de persoonlijke aandacht, snelle service en natuurlijk uitstekende koffie, dat garanderen we je. Wil jij dat ook? Kijk dan welke koffieleverancier bij jou in de buurt is. Hij komt graag langs om kennis te maken en jou de koffie eens te laten proeven.


Meer verhalen van klanten lezen?

Goede koffie en prettig wonen, bij HW Wonen in de Hoeksche Waard

Boter, kaas en koffie bij familiebedrijf Kaptein in Heiloo

Labels: