Regio IJsselstreek

Ulrich van Egdom
Contact
Nijverheidsweg 7b
3401 MC IJsselstein
Ulrich van Egdom
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=310 IJsselstreek
IJsselstreek
10
9,6
21 beoordelingen
  • Regio IJsselstreek

De koffieleverancier bij jou in de buurt

Wij zijn jouw zakelijke koffieadviseur in de regio. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige en milieuvriendelijke koffie, uit mooie en kwalitatieve koffieautomaten. Wij begrijpen dat koffie op de werkvloer belangrijk is en werken samen met jou om de perfecte koffieautomaat te kiezen die aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. Op deze manier kun je altijd genieten van een constante voorraad koffie zonder onderbrekingen.

Koffie in regio IJsselstreek met een persoonlijke service

De eigenaar van Fortune Coffee IJsselstreek zegt: ”Ik ben een echte koffieliefhebber, daarom vind ik het zo leuk dat mijn klanten ook allemaal iets van koffie vinden. En ik zet graag dat stapje extra voor ze. Als zij blij zijn omdat je snel komt en het goed regelt, geeft dat veel energie. Ons team voorziet de klanten van de beste ingrediënten en weet alles van jouw koffievoorziening en de koffieautomaat. We luisteren naar onze klanten en samen zorgen we ervoor dat iedereen in de regio IJsselstreek echt lekkere koffie kan drinken!”

Als jouw bedrijf in de regio IJsselstreek op zoek is naar hoogwaardige koffievoorzieningen, kun je rekenen op Fortune Coffee voor meer dan alleen een kwalitatieve koffieautomaat. Wij hechten evenveel waarde aan onze service. Door jouw voorraad op tijd weer aan te vullen zorgen we ervoor dat je nooit zonder koffie komt te zitten. Mocht je onverhoopt extra koffie nodig hebben, dan staan wij slechts een telefoontje van je verwijderd om dit voor je te regelen. Ook voor onderhoud of reparaties zijn wij altijd beschikbaar.

De lekkerste koffie en meer bij Fortune Coffee regio IJsselstreek

Wij bieden een totaalassortiment aan, met naast koffie ook producten als thee, soep, waterkoelers, en servies. Hiermee ontnemen we jou van extra zorgen en wordt het kopje koffie of thee nog lekkerder. En heb je vragen over onze producten of wil je iets nieuws uitproberen? Dan kun je het aan jouw persoonlijke Fortune koffieadviseur vragen.

Ook Fortune Coffee op het werk?

Ben je op zoek naar een goede koffieautomaat die perfect past bij jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Fortune Coffee is er altijd een regionale koffieadviseur die met een glimlach voor je klaarstaat. Als je wilt genieten van heerlijke koffie op jouw werkplek in de regio IJsselstreek, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Fortune Coffee regio IJsselstreek levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein, Maarssen, Vleuten-De Meern en omstreken.

“Ruil

Waarom kiezen voor Fortune
  • Afspraken kom ik altijd na
  • Het contact met de klant staat voorop!
  • Volledige ontzorging; van service tot en met onderhoud!
Contactpersonen
Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

Nieuws en Evenementen
Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee
MVO Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee Lees verder
Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda
MVO Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda Lees verder
Vind Fortune in jouw regio Of bel direct naar 0800 1012
Meest recente reviews
10
9/10
06 mrt. 2024
Tevredenheids onderzoek .
Wij zijn des gevraagd bijzonder tevreden over Fortune en hebben dan ook op onze 2 locaties al jaren de machines en alle producten van Fortune . Fantastische service en direct klaar staan voor je , wat inhoud dat je meestal dezelfde dag nog de producten in huis heb , alsmede de service verleend wordt waar om gevraagd . Kortom , wij zijn super tevreden en vertrouwen nog op een lange zakelijke relatie met Fortune . Vriendelijke groeten , Leo Baars ( Global Custom Paint ) / Yvon Baars ( Salon Elegance )
Leo Baars ( Global Custom Paint Solutions )
10
9/10
03 mrt. 2024
Top leverancier.
Heb alleen maar positieve ervaringen met Fortune. Of het nu gaat om leveringen, afspraken of onderhoud. En persoonlijke benadering is ook erg prettig!
John Doeser, TV Vreeswijk
10
10/10
06 nov. 2023
Altijd goede en snelle service !
Zeer goed
Rob Schep Verhuur Benschop
10
9/10
19 sep. 2023
Lekkere bonenkoffie op je werk!!
Snelle en correcte service bij storingen door vriendelijk en deskundig personeel!
Anne-Marie Nobel
10
10/10
11 sep. 2023
Lekkere koffie en goede service
De klanten en wij zelf vinden de koffie lekker. Als er een probleem is word het meteen opgelost.
Kapsalon het spiegeltje