Regio IJsselstreek
Ulrich van Egdom

Ulrich van Egdom Ondernemer
Stuur een email
06 - 46 38 06 79


Contact

Regio IJsselstreek
Boerhaaveweg 73
3401 MN IJsselstein

ijsselstreek@fortune.nl
030 - 688 63 06

Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

“Ik ben een echte koffieliefhebber, daarom vind ik het zo leuk dat mijn klanten ook allemaal iets van koffie vinden. En ik zet graag dat stapje extra voor ze. Als zij blij zijn omdat je snel komt en het goed regelt, geeft dat veel energie. Ons team bestaat inmiddels uit Uli en Dennis die de klanten voorzien van de beste ingrediënten en die alles weten van uw koffievoorziening en de koffieautomaat. Sonja is verantwoordelijk voor onze administratie en is verder het luisterend oor van ons en onze klanten en samen zorgen we ervoor dat iedereen in de regio IJsselstreek echt lekkere koffie kan drinken!”

Waarom kiezen voor Fortune?
  • Afspraken kom ik altijd na.
  • Leuk klantcontact, daar zet ik me voor in.
  • Mijn koffie: Zwarte koffie of op zijn tijd een lekkere espresso!
Medewerkers Regio IJsselstreek


Daan Meijerink van Rexdam
”Ulrich is een prima vent, hij ontzorgt duidelijk. Hij levert een goed product, is flexibel en leeft zich goed in de vragen van zijn klanten. Daarnaast doet hij zo nodig graag een stapje extra. Wij gunnen hem zijn omzet, omdat hij passievol zich inzet voor de koffie binnen onze Jumbo bedrijven.”

Danielle Tusveld van Lovely Nails
”Ulrich is naast kundig ook erg vriendelijk en denkt goed mee. Fijne samenwerking!”

Overige regio's

Voor goede koffie hoef je niet ver te zoeken. Door heel Nederland zijn onze Fortune-adviseurs actief zodat zij snel en direct persoonlijke service kunnen leveren. Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt? Neem dan contact met ons op of kijk op het overzicht .