Hotel De Korenbeurs kiest voor kwaliteit, en dus ook voor Fortune Coffee

Leestijd: 4 minuten

Als ondernemer moet je jezelf van tijd tot tijd opnieuw uitvinden. Hotel De Korenbeurs deed dat ook en koos voor onder meer kwaliteit om zichzelf te onderscheiden in het horeca-aanbod. En daarbij hoort ook koffie van uitstekende kwaliteit met dito koffieautomaten. De keus viel toen al snel op Fortune Coffee.

Constant ontwikkelen

Hotel De Korenbeurs in Made bestaat al 136 jaar en combineert trends soepel met tradities in hun stijlvolle hotel vol sfeer. Zo’n drie jaar terug ging dit hotel over op de koffie en koffieautomaten van Fortune Coffee. Ton en Marja van der Made, de hoteleigenaren, kenden de koffieleverancier in de regio Breda, Robbie, al jaren en kwamen hem ook tegen bij een businessclub. “We zagen ook dat Fortune zich constant aan het ontwikkelen was en kwaliteit leverde in de producten en service. Toen was de keus voor ons snel gemaakt.”

Nieuwe koffieautomaten voor meer snelheid en kwaliteit

Recent heeft De Korenbeurs alweer nieuwe koffieautomaten laten installeren. “Onze bezettingsgraad is dit jaar sterk toegenomen en we wilden nog betere kwaliteit in koffie aanbieden die past bij de kwaliteit die we met alles in ons hotel nastreven.” Voor twee koffieautomaten werd een bonenmachine gekozen voor een maximale smaakbeleving. In de keuken staat een koffieautomaat met snelfiltermaling omdat die razendsnel hele grote hoeveelheden koffie moet kunnen leveren.

70 tot 90 liter koffie

De hoeveelheden koffie die in een hotel gezet worden, zijn ook serieus groot. 70 tot 90 liter koffie ‘even snel zetten’ is geen uitzondering. Of het nu om een uitvaart gaat of een groot trouwfeest, de koffie moet zonder oponthoud uitgeserveerd kunnen worden en van uitstekende kwaliteit zijn. En dat kan nu, met de koffieautomaat in de keuken die snel grote kannen koffie vult.

Mobiele koffiemachine

Ook flexibiliteit was een grote wens bij Ton van der Made. “Mensen zijn steeds meer gewend om zelf hun koffie te pakken waarbij ze kunnen kiezen uit veel koffiesoorten. Wij wilden dat ook kunnen aanbieden in de verschillende ruimtes van ons hotel. Bij meetings in de vergaderzalen, tijdens het ontbijt maar ook bij grote evenementen. Uitstekende koffie die ze zonder moeite zelf kunnen pakken.” Een mobiele koffiemachine dus die multifunctioneel inzetbaar is, over een grote voorraad water kan beschikken en natuurlijk van hoge kwaliteit.

Multifunctioneel

Robbie bedacht daarvoor een oplossing waarbij via een slang en een pomp de koffieautomaat uit een jerrycan water tapt. In een mooi afgewerkte kar wordt deze ‘stand alone’ koffieautomaat nu overal naar binnen gerold en kunnen er bijna 200 kopjes bonenkoffie getapt worden. Het wordt ingezet als een extra koffieautomaat in de ontbijtzaal zodat iedereen snel gemakkelijk zelf een extra kop koffie kan pakken. Maar ook als koffieautomaat in een mooi aangeklede koffiecorner bij een groot event waarbij gasten kunnen kiezen uit meerdere koffiesoorten, luxe patisserie en fijne thee. Koffie is beleving en met deze unieke ‘multifunctionele koffieautomaat 3.0’ zoals Ton het zelf noemt, wordt dat op elk moment en in elke setting steeds weer waargemaakt.

Storingsvrij

De keuze voor Fortune was onder meer een keuze voor kwaliteit. En in de afgelopen jaren zijn ze bij De Korenbeurs daarin niet teleurgesteld. “We merken dat Fortune zich continu ontwikkelt met kwalitatief hoogstaande producten, storingsvrij en een heel goed serviceapparaat. Ze leveren topkwaliteit en dat ervaren wij ook zo.”

Wil jij ook maximale kwaliteit in koffie kunnen aanbieden?

Staat koffie in jouw zaak ook voor beleving en wil jij ook met maatwerk jouw klanten optimaal kunnen bedienen met maximale kwaliteit? Maak dan eens kennis met de koffieleverancier bij jou in de buurt. Hij bespreekt graag met jou hoe Fortune jullie bedrijf verder kan helpen. En natuurlijk laat hij je meteen jouw favoriete koffie proeven. Neem jij contact op? Als je laat weten welke koffiesoort jij het liefste drinkt, dan brengt onze regionale koffieleverancier dat snel naar je toe!

 

Meer verhalen van klanten lezen?

Koffie in de kapsalon voor meer beleving – Meridiaan Hairstyling

Goede koffie en prettig wonen, bij HW Wonen in de Hoeksche Waard

Labels: