Thee

Heerlijke, eerlijke thee

Zwarte thee, kruidenthee, groene thee en thee met fruitsmaken, ook dat is te koop bij Fortune Coffee. Natuurlijk heerlijke, én eerlijke thee. Want alle thee heeft het Fairtrade keurmerk en wordt verpakt in biologisch afbreekbare en recyclebare materialen, een aantal theesoorten zijn zelfs biologisch! Genieten van een heerlijk kopje thee betekent met deze thee van Tea of Life dus ook een bijdrage aan een betere wereld. Als dat geen goed gevoel is?!

Lees meer
Sorteren op:
Per pagina:
1 2 3
Per pagina:
1 2 3

Thee in alle smaken

Een kopje thee drinken is allang geen gewoon kopje thee meer. Tegenwoordig is een ruime keuze uit verschillende theesmaken niet meer dan normaal. Ook op de werkvloer en voor klanten. Vandaar dat we bij Fortune Coffee ook een uitgebreid assortiment aan thee hebben; zwarte thee, groene thee, rooibosthee, kruidenthee en verschillende fruitsmaken. En voor wie echt niet kan kiezen hebben we een tray met 12 verschillende smaken.

Geluk in een kopje thee

De thee die je bij ons kunt kopen, komt van Tea of Life. Een duurzaam merk dat zowel let op een eerlijke werk- en leefsituatie op de theeplantages als op het verkleinen van de ecologische voetafdruk. Zo dragen ze met elk kopje thee bij aan een betere wereld en een beter milieu. Geluk in een kopje, dat is eigenlijk de thee van Tea of Life.

Thee om samen te drinken

Wie bij ons thee koopt, draagt dus ook bij aan een betere wereld en geniet samen met anderen van fijne theesmaken. Want of je het nu serveert aan jouw klanten en medewerkers of samen met hen drinkt, dit bewuste kopje thee smaakt altijd goed en is natuurlijk snel gezet met het hete water uit onze koffieautomaten. Wil je het eens zelf proeven of meteen wat theesoorten bestellen? Vraag het dan aan de koffieleverancier bij jou in de buurt.