• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract

Altijd koffie, met gratis en snelle service en onderhoud

22-02-2024

Stel dat je zeker weet dat je altijd koffie op het werk hebt, omdat de koffieautomaat goed wordt onderhouden en het dus altijd doet. En dat als die het toch even niet doet, je kunt rekenen op snelle, persoonlijke service. Waarna je wel een kop koffie krijgt, maar geen rekening. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Misschien wel, maar voor de klanten van Fortune Coffee is dat de gewone, dagelijkse realiteit.

Goede koffie en goede klantrelaties

Goede koffie moet er altijd zijn, maar een goede relatie met de klant vinden we bij Fortune Coffee minstens zo belangrijk. Vandaar dat we zoveel aandacht aan de service en het onderhoud besteden en ervoor zorgen dat er altijd een koffieadviseur vlakbij is. Die werkt regionaal, spreekt jouw taal, kent jou en kan er ook snel zijn. Bijvoorbeeld als de koffievoorraad ineens sneller op is dan verwacht, of bij een storing. Persoonlijke, snelle service dus, dat is bij ons voor elke klant de standaard.

60 maanden gratis service en onderhoud

De service is bij ons niet alleen snel, maar de eerste 60 maanden ook gratis. Want koop je bij Fortune Coffee een koffieautomaat en neem je de ingrediënten daarbij af, dan heb je 5 jaar lang gratis en voor niets snelle, persoonlijke service en uitstekend onderhoud voor de koffieautomaat. Omdat wij snappen dat er altijd koffie moet zijn op het werk.

Snelle en persoonlijke service bij een storing

Hoe goed de techniek ook is, en hoe goed de koffieautomaat ook onderhouden wordt, er kan natuurlijk altijd een storing zijn. Gebeurt dat bij een van onze klanten, dan weten ze dat we er alles aan doen om de automaat zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen. Allereerst is er de koffieadviseur uit jouw regio. Die is al vlakbij en komt bij een storing ook zo snel mogelijk langs om de automaat te repareren. Lukt dat niet meteen? Dan regelen we een vervangende automaat. Gelukkig gebeurt dit bijna nooit doordat de automaten kwalitatief goed zijn en onze adviseurs ze in een goede conditie houden.

Onderhoud aan de koffieautomaat

De koffieadviseur onderhoudt jouw koffieautomaat, maar dit is niet het enige onderhoud dat nodig is. Afhankelijk van het type automaat moet je zelf dagelijks of wekelijks de koffieautomaat reinigen. Hoe je dat moet doen, legt de adviseur je uit bij plaatsing. Ook hebben we hier duidelijke onderhoudsvideo’s voor gemaakt. Daarin leggen we je bij elk type koffieautomaat stap-voor-stap uit wat gedaan moet worden. Handig, als je even niet meer weet hoe het ook alweer precies moest.

Actie: tijdelijk € 300,- korting op een koffieautomaat

Let op: deze actie is verlopen

Wil jij ook altijd kunnen rekenen op koffie in jouw bedrijf? Zorg dan dat je een koffieleverancier hebt waar je op kunt rekenen. En dat kan nu extra voordelig; schaf je tijdens de actieperiode een koffieautomaat aan bij Fortune Coffee, dan krijg je daarop € 300,- korting. Wil je daar meer over weten? Maak dan meteen kennis met jouw regionale koffieadviseur, hij vertelt je er graag meer over.

46 gerelateerde resultaten gevonden
blog-05-01-2024-teaser

Koffie van Fortune Coffee is meer dan goede koffie alleen. Het verbindt collega’s, klanten en medewerkers met het bedrijf of de organisatie. Van de koffiecorner tot de vergaderzaal, en van de sportkantine tot in de lerarenkamer.