Koffiecorner van het jaar - Back to work edition

Koffiecorner van het jaar - Back to work edition
Onze jaarlijkse verkiezing 'Koffiecorner van het jaar' staat dit jaar in het teken van de sociale ontmoetingsplek. We mogen terug naar werk, terug naar de sociale ontmoetingsplek waar je met collega’s onder het genot van een lekker kopje koffie een kort praatje hebt. De plek van dit koffiepraatje waar we zo naar verlangen, staat centraal in deze verkiezing: Koffiecorner van het jaar – Back to work edition.

De winnaars van Koffiecorner van het jaar 2022 zijn bekend!

Uit de inzendingen is in elke regio een winnaar gevallen. De regiowinnaars ontvingen een verrassingsmoment met koffie en uiteraard gebak. Uit deze regiowinnaars is één landelijke winnaar verkozen; zij hebben naast het verrassingsmoment ook een ontbijt voor het hele bedrijf gewonnen. 

Landelijke winnaar! 
Regio Hapert - OBS de Sleutelaar

"In coronatijd hebben wij de teamkamer een upgrade gegeven en de officiele opening hiervan moeten uitstellen vanwege corona-perikelen. Uiteindelijk zijn we de koffiestek gewoon zonder opening gaan gebruiken. We genieten er samen erg van. Voor ons een rustpuntje op de drukke schooldagen. Fortune zorgt ervoor dat alles weer op tijd bevoorraad wordt!"

Actie-Gratiskoffie

Actie-Gratiskoffie

Regiowinnaar regio Breda - Mauri Technology B.V. 

"Tijdens corona zijn wij verhuisd naar een nieuw pand waar we in totaal 5 koffiecorners hebben. Deze foto is gemaakt in onze kantine, waar alle afdelingen samen komen. We zijn onwijs blij met deze nieuwe plek en kunnen zo weer leuke momenten samen delen. En natuurlijk genieten van een lekker bakje koffie :)"

Actie-Gratiskoffie

 Regiowinnaar regio Kromme Rijnstreek - De Kruijff Accountants b.v. 

"We zijn blij dat ons hele team weer compleet aanwezig is op kantoor. We genieten van ons koffiemomentje met koffie van Fortune Coffee op ons nieuwe plekje dat speciaal voor zulke momenten gemaakt is."

 

 

Actie-Gratiskoffie 

 

Regiowinnaar regio Rijnland - regio Zoetermeer - Sollicitatiezaak 

"Ons favoriete moment van de dag: iedere werkdag verzamelt het team van Sollicitatiezaak zich in de ochtend bij de koffiecorner om te starten met een heerlijk kopje koffie. Gedurende de dag volgen er dan meerdere koffie en thee momentjes waar het team ontzettend van kan genieten! Espresso, romige cappuccino, latte macchiato, onze Fortune koffiemachine heeft het allemaal!"

Actie-Gratiskoffie

Regiowinnaar regio Rijnmond - Bouwonderneming Stout B.V.  

"Deze koffiecorner is een fijne ontmoetingsplek in ons nieuwe kantoor."

Actie-Gratiskoffie

Regiowinnaar regio 't Gooi - Bouwonderneming Stout B.V.  

"Dit is onze koffiecorner. We zijn zó blij dat we hier nu weer zonder corona-maatregelen gezellig bij elkaar kunnen komen. Ook de ouders van onze school zijn elke ochtend van 08.30-09.00u welkom om hier samen een kopje koffie of thee te drinken."

Actie-Gratiskoffie

Regiowinnaar regio Twente - HPL Logistics   

"Even met een heerlijke kop Fortune koffie samen gezellig genieten en babbelen over het weekend en andere leuke momenten in het leven. Beter kan niet toch..?"

Actie-Gratiskoffie

Regiowinnaar regio Wageningen - Veluwe - VBI Verkoopmaatschappij

"Koffiedrinken is meer dan een bakkie halen. Het is verbinding, samen, praten en de juiste ambiance tot rust komen en weer opladen en dat alles met de juiste apparatuur en beste koffie. Laat dat werk maar komen."

Actie-Gratiskoffie

Regiowinnaar regio Den Bosch - Normec Foodcare

"Dat simpele bakkie koffie om je werkdag mee te beginnen is helemaal niet simpel, want wat moesten we zonder dat bakkie? Koffie is veel meer dan een simpel bakkie, zeker in onze koffiecorner. Onze koffiecorner verbindt;

- Onze verschillende collega's van verschillende afdelingen
- Onze cursisten die elkaar écht ontmoeten in de pauze
- Onze gasten met onze organisatie
- Onze stagiaires die een te zwaar weekend hebben gehad
- Onze nieuwe medewerkers met het team

Met de bonen van Fortune Coffee worden hier heerlijke koffiebereidingen gemaakt en maken we van elke ontmoeting een feestje. En wat denk je van de vrijdag? Dan komen we allemaal samen op deze plek om te verbinden met een hapje, drankje, muziek en spelletje dart. Wat hebben we deze plek gemist tijdens de Coronaperiode!"

 

Actie-Gratiskoffie