Heb jij de beste koffiecorner van 2019?

Je kunt helaas niet meer stemmen op jouw favoriet! Binnenkort maken we hier de winnaar van de Publieksprijs bekend.

De koffiecorner is dé ontmoetingsplek voor werknemers. Collega's komen hier samen voor een praatje en om elkaar te inspireren met ideeën en oplossingen. Het is de plek die mensen met elkaar verbindt. En dat is weer essentieel voor innovatie en creativiteit op de werkvloer.

En laten wij van Fortune Coffee nu op zoek zijn naar de mooiste, uniekste en creatiefste koffiecorner van Nederland. Heb jij zo'n koffiecorner op het werk? Nomineer deze dan direct en maak kans op fantastische prijzen. En niet te vergeten; positieve aandacht voor jouw bedrijf!

Wat moet je doen?

Meld jouw koffiecorner, inclusief foto, vóór 10 april aan via fortune.nl/koffiecorner. Op 18 april maken wij in elke Fortune regio één winnaar bekend. De vakjury kiest vervolgens 3 winnaars. Deze winnaars mogen een cheque overhandigen aan een regionaal goed doel naar keuze. Daarnaast bepaalt het publiek via een landelijke stemronde welke koffiecorner de Publieksprijs ontvangt. Wie weet draagt jouw bedrijf wel een jaar lang de titel ‘Koffiecorner van jaar'!

Vakjuryprijs

Uit alle regionale winnaars kiest de deskundige vakjury de drie mooiste, uniekste en creatiefste koffiecorners van Nederland. Eind mei wordt bekend gemaakt welke drie koffiecorners een jaar lang de titel ‘Koffiecorner van het jaar 2019’ mogen dragen. Deze bedrijven mogen een cheque overhandigen aan een regionaal goed doel naar keuze.

De vakjuryprijzen:

  • 1e prijs: een donatie t.w.v. € 1.000,- aan een regionaal goed doel naar keuze.
  • 2e prijs: een donatie t.w.v. € 750,- aan een regionaal goed doel naar keuze.
  • 3e prijs: een donatie t.w.v. € 500,- aan een regionaal goed doel naar keuze.

De vakjury bestaat dit jaar uit:

  • Corné van Waay, Van Waay Interieurs
  • Aart Jan Post, Thuis in Bouwen, winnaar verkiezing 2018
  • Ton van der Tang, Fortune Coffee

Publieksprijs

Vanaf 18 april kan het publiek haar stem uitbrengen op één van de regionale winnaars. Er kan per persoon één stem worden uitgebracht op de favoriete koffiecorner. Op 9 mei maken wij bekend welke koffiecorner de meeste stemmen heeft ontvangen en wie de ‘Koffiecorner van het jaar 2019’ Publieksprijs ontvangt. Onder het stemmende publiek verloten wij Tony’s Chocolonely repen.

Voorwaarden

Bekijk hier de actievoorwaarden.