Stem op jouw favoriet!

Stemmen voor de ‘Koffiecorner van het jaar’ is niet meer mogelijk!

De stemmen worden geteld en op 1 maart maken wij bekend welke 3 genomineerden voor een jaar de titel 'Koffiecorner van het jaar' mogen voeren! Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de uitslag.

Auping Plaza Amsterdam

In de nieuwste Auping Plaza formule schenken wij ca. 4000 kopjes koffie per jaar aan onze klanten. Belangrijk is de kwaliteit van de koffie en gebruiksvriendelijkheid van de koffiemachine. Door onze koffiecorner krijgt de klant een thuisgevoel en ervaart ook de kwaliteit van het product beter. Wij hebben gewoon de beste koffiecorner!

Caravan Centrum Meerkerk

Onze koffiecorner heeft een speciale plek in ons bedrijf. Hier doen wij de verkopen van caravans, hangen wij vakantiekaartjes van klanten op en kunnen mensen rustig genieten van een goede kop koffie! Onze koffiecorner zorgt ervoor dat de klant een ''thuisgevoel'' heeft.

D&P Media

Als drukker bieden wij klanten de mogelijkheid om levensgrote prints op behangpapier, folie, platen of doeken te printen. En dat hebben we ook gebruikt in onze eigen kantine!

Dijkxhoorn Bodyfashion

Dit is de plek waar wij onze vergaderingen houden, waar we lunchen, waar wij een kop koffie drinken en waar de klanten kunnen genieten van een lekkere kop koffie. Het is echt het middelpunt van onze winkel! Ik zou het super tof vinden om mijn leuke collega's blij te maken met een van deze mooie prijzen!

Elly Prins Machinequilting

Wij zijn pas verhuisd naar een prachtige boerderij waar iedereen welkom is! Eerst koffie is hier elke dag ons verhaal. Klanten komen vanuit het hele land en vinden onze koffieruimte gezellig, cosy en de koffie superlekker! En als personeel genieten we er iedere dag van!

 

 

Fresh Care Convenience

We zijn verheugd dat we zijn uitgekozen als regiowinnaar van de Fortune-campagne Koffiecorner van het jaar. We zijn vorig jaar verhuisd naar industrieterrein De Poort van Dronten en hebben acht koffieautomaten en drie verschillende typen in onze koffiecorner staan. Zo hebben we voor iedereen een geschikte koffie.

Hendriks Mode

Super gezellige koffiecorner gemaakt naar eigen idee met steigerhout voorzien van een splinternieuwe Passio S. Zelfs klanten genieten nu van een heerlijk bakje koffie als extra service! En enthousiast dat ze zijn!

Het Monument

De koffiecorner is door ons zelf gebouwd, in een stijl die helemaal bij Het Monument past. Onze klanten komen hier samen en vinden het er mooi uitzien. We zijn dan ook verheugd dat we met onze koffiecorner als regiowinnaar geselecteerd zijn.

Interfisc

Onze koffiecorner is een centrale plek binnen ons bedrijf. Een gezellige en moderne plek is zoals ik hem graag omschrijf. Deze plek verdient een prijs. Kijk maar naar de foto voor het bewijs!

Nagel & Beautysalon The Solution

Mijn klanten maken veel gebruik van de koffiecorner. Het is een echte ontmoetingsplek en de koffie valt erg in de smaak. Ik vind het ook belangrijk om aandacht te geven aan de koffiebeleving voor mijn klanten en ben verrast met de regiowinst. Ik hoop dat we kans maken op de landelijke titel, want we gaan verhuizen en dat zou een mooi cadeau zijn.

P-Services HR Group

Wij hebben van Sint en Piet de meest perfecte koffiemachine ontvangen die een werknemer zich maar kan wensen!

Schuerman Advocaten

Wij zijn per 1 september verhuisd naar onze nieuwe locatie en daarbij ook overgestapt naar een prachtige koffieautomaat van Fortune. Wij zijn er qua locatie en qua koffieautomaat ontzettend op vooruit gegaan. Onze koffiehoek is nog niet helemaal klaar. Maar voor wedstrijd hebben wij even geimproviseerd. Al winnen we niets dan hebben we toch even een gezellig en leuk moment gehad door Fortune in onze "Koffiecorner".

Sira Consulting

Onze koffiecorner is misschien niet zo groot, maar functioneert prima! Door de lekker koffie van Fortune is de koffiecorner een drukbezochte plek.

Slagerij Jan van Meijl

Dorpsslager en versspecialist in het leukste gat van Nederland.

Sportstudio AnnaVera

Onze koffiecorner is niet alleen voor het personeel maar ook voor alle klanten. Na het sporten mag iedereen een gratis kopje koffie pakken. Sporten vind niet iedereen fijn om te doen maar dat gezellige praatje en die heerlijke cappuccino achteraf draagt er zeker aan bij dat de dames het volhouden.

Stichting Wijksport

Goede koffie is bij ons erg belangrijk. Tijdens een drukke werkdag is het een moment van ontspanning als we samen koffie drinken. Dat heeft een positief effect op het team. Het zelfbedieningsapparaat biedt op ieder moment van de dag voor iedereen de mogelijkheid om te genieten van een heerlijke kop koffie en we hebben ons best gedaan om onze counter zo uitnodigend mogelijk te maken. We zijn vereerd dat onze koffiecorner is geselecteerd om Koffiecorner van het jaar te worden en past perfect in de fijne samenwerking tussen Fortune Coffee en Stichting Wijksport.

Thuis in Bouwen

Onze, door een interieurontwerper ontworpen, koffiehoek was al erg fraai, maar door de gepersonaliseerde zijplaten is deze nu helemaal compleet in onze huisstijl gestylet! We zijn er dan ook erg blij mee!

ViaData

Via onze vaste koffieleverancier Fortune Coffee werden wij geattendeerd op de verkiezing van Koffiecorner van het jaar. Erg leuk om hieraan mee te doen, want we zijn heel trots op onze gezellige 'koffiebar'. Het is een plek waar we graag samenkomen met elkaar voor een goede koffiebeleving.

Zijn Haarmode

Waarom niet, tis de eerste uit deze geweldige lijn, die nu 4 jaar later nog steeds de beste koffie zet volgens ons en de klanten! En wij zouden heel graag het nieuwe servies willen delen met onze klanten, want wij zijn ook trots op Fortune!

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring