• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract

Extra lekkere koffie uit extra voordelige koffiemachines (Op = Op)

10-05-2024

Koffie moet gewoon goed smaken. En als die uit een koffiemachine komt die ineens extra voordelig is, smaakt het extra lekker, toch? Wij hebben nu die extra lekkere koffie voor je, uit twee verschillende Passio koffieautomaten die nu extra voordelig zijn. Deze koffiemachines zijn ook nog eens energiezuinig, snel, onderhoudsarm én je kunt er ook een kan koffie mee vullen voor als je bezoek krijgt. Zo kun je samen met anderen van die lekkere koffie genieten!

Instant koffie: snel verse koffie

De koffieautomaten die nu extra voordelig zijn, zijn de Passio Sultasto en de Passio Maestro. Allebei mooie, energiezuinige machines met veel extra’s. Het zijn koffieautomaten voor instant koffie, wat betekent dat je razendsnel veel kopjes koffie kunt zetten, zonder afval. Daardoor hebben ze ook maar heel weinig onderhoud nodig. De koffie zelf is een smakelijke, verse koffie die je makkelijk de hele dag door kunt drinken. En geef je de voorkeur aan thee? Dan is het goed om te weten dat beide automaten een aparte heetwateruitgifte hebben zodat je kopje thee of soep geen koffiesmaak heeft.

Jouw logo op de koffieautomaat

De Passio koffieautomaten zijn ook bekend om hun unieke zijpanelen. Die laten we namelijk naar wens uitvoeren. Dat kan in een kleur naar keuze maar ook met een opdruk die jij zelf uitkiest. Zoals het logo van jouw bedrijf, een inspirerende quote of een foto van het hele team. Bedenk het en wij regelen het. Net zoals die lekkere koffie!

Passio Sultasto koffiemachine

De Passio Sultasto is een makkelijk te bedienen koffiemachine. Het werkt met druktoetsen en heeft een led-ring, zodat je precies ziet hoe lang het nog duurt voordat jouw kopje koffie klaar is. Dat gaat overigens razendsnel; in niet meer dan 5 tot 9 seconden is jouw koffie al gezet! Bij de Sultasto heb je de keuze uit 6 koffievariaties en heet water. En door de ECO-mode gaat deze koffiemachine vanzelf in een stand-by-stand als hij niet gebruikt wordt.

Passio Maestro koffiemachine

De Passio Maestro is een grote, luxe koffieautomaat. Het werkt met een touchscreen zodat je zelf per kopje koffie de sterkte nog kunt aanpassen en de hoeveelheid melk of suiker naar wens kunt instellen. Er zijn maar liefst 11 koffievariaties waar je uit kunt kiezen plus de keuze voor heet water voor thee of soep. Ook deze koffiemachine heeft een ECO-mode met sensor zodat die vanuit stand-by vanzelf aangaat als iemand koffie wenst.

240 kopjes koffie per uur!

Beide koffiemachines zijn heel geschikt als je een koffieautomaat zoekt voor een plek waar je grote groepen mensen snel een kop koffie wilt kunnen geven. Per uur zetten ze zo’n 240 kopjes koffie. Dat kan per kopje koffie apart, maar je kunt met deze koffiemachines ook makkelijk koffiekannen vullen. Deze Passio’s zijn dan ook de favoriete koffiemachines voor sportkantines, in werkplaatsen, op scholen en in kerkzaaltjes.

Tot € 500,- korting op de Passio koffieautomaten, maar Op = Op!

De Passio Sultasto en de Passio Maestro zijn nu extra voordelig met tot wel € 500,- korting op de aanschafprijs. Meer over deze actie en de voorwaarden lees je hier op de website. Maar wacht niet te lang want dit aantrekkelijk aanbod geldt alleen zolang de voorraad strekt!

Meer weten? Vraag het de koffieleverancier!

Koop of huur jij een Passio koffieautomaat, dan geniet je van alle voordelen van Fortune Coffee. Zoals de snelle, persoonlijke service door een koffieleverancier bij jou in de buurt en 5 jaar gratis service en onderhoud bij afname van onze ingrediënten. Zonder contract maar wel met onze belofte op uitstekende service en producten van topkwaliteit. Wil je daar meer over weten? Of heb je interesse in een Passio koffieautomaat voor jullie koffiecorner? Neem contact op met de Fortune koffieadviseur in jouw regio.

46 gerelateerde resultaten gevonden
blog-05-01-2024-teaser

Koffie van Fortune Coffee is meer dan goede koffie alleen. Het verbindt collega’s, klanten en medewerkers met het bedrijf of de organisatie. Van de koffiecorner tot de vergaderzaal, en van de sportkantine tot in de lerarenkamer.