• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract

Hoe lever ik mijn oude koffieautomaat in voor een nieuwe

15-05-2023

Is het tijd om de oude koffieautomaat te vervangen? Dan zorgen wij ervoor dat je dat zonder moeite kunt doen. En we doen meer dan dat; we zorgen er ook voor dat het op een heel milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde manier gebeurt. Hoe dat precies werkt? Dat lees je hier.

Koffiemachine inruilen: de voordelen

Een oude koffieautomaat vervangen heeft heel veel voordelen. Zo heb je met een nieuwe automaat vaak meer keuze in soorten koffie, verbruikt die veel minder energie dan een oudere variant en is de smaak van de koffie veel beter. De koffie die veel lekkerder is, wordt ook nog eens extra gewaardeerd door je collega’s en klanten. Een voordeel waar je zelf natuurlijk ook van profiteert! En, niet onbelangrijk, de oude koffieautomaat belandt niet op een afvalberg. Een gespecialiseerd bedrijf haalt het uit elkaar en laat de verschillende onderdelen verwerken tot nieuwe grondstoffen. Dit wordt gedaan door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Jullie oude koffieautomaat inleveren is dus heel maatschappelijk verantwoord!

De oude koffiemachine omruilen, in slechts 4 stappen

Het inleveren van die oude automaat is niet alleen MVO, maar ook nog eens heel gemakkelijk. Zonder gedoe voor jullie én zonder dat je ook maar een dag zonder koffie zit. Want wij begrijpen als geen ander dat het bedrijf moet doordraaien. En daar heb je natuurlijk wel koffie bij nodig. Daarom regelen wij dat inleverproces helemaal voor je, zonder dat jij er omkijken naar hebt. Het inleveren van je oude koffieautomaat gaat als volgt:

  1. Neem contact op met de Fortune koffieadviseur in jouw regio. Hij/zij zal je adviseren welke koffieautomaat het beste past bij jullie bedrijf.
  2. Ga je akkoord? Dan regelt de koffieadviseur dat de nieuwe automaat besteld wordt. Zodra die er is, neemt hij contact met je op om een datum af te spreken waarop de nieuwe geïnstalleerd wordt en de oude meegenomen wordt.
  3. Op de afgesproken dag brengt de koffieadviseur de nieuwe koffieautomaat, installeert deze en legt uit hoe alles werkt. Ook wordt de machine het helemaal ingesteld naar jullie smaak. Dit kan later overigens nog aangepast worden.
  4. Zodra de nieuwe koffieautomaat werkt, wordt de oude meegenomen. Zoals gezegd; jullie zitten geen dag zonder koffie!

Recycling van jullie oude koffieautomaat

Vanaf het moment dat jullie genieten van de nieuwe koffie, begint de oude koffieautomaat aan een nieuw leven. De koffieadviseur neemt de automaat mee en brengt later alle ingezamelde oude koffieautomaten naar een centraal punt waar ook uit andere regio’s de oude koffieautomaten worden ingeleverd. Vanaf daar brengen wij al die oude automaten naar Road2Work, een gespecialiseerd bedrijf dat deze koffieautomaten uit elkaar haalt en sorteert als voorbereiding op het recyclingproces. Weet je dat een groot deel van jullie oude koffieautomaat gerecycled wordt?! Al die oude onderdelen worden verwerkt tot nieuwe, zuivere grondstoffen waarvan uiteindelijk weer nieuwe producten worden gemaakt. En dit gebeurt allemaal terwijl jullie al lang jullie nieuwe, smaakvolle koffie drinken!

Jouw Regionale Fortune koffieadviseur staat voor je klaar

Het inruilen van de oude koffieautomaat is dus eigenlijk een fluitje van een cent. Wil je dit ook? Neem dan snel contact op met jouw regionale Fortune koffieadviseur.

46 gerelateerde resultaten gevonden
blog-05-01-2024-teaser

Koffie van Fortune Coffee is meer dan goede koffie alleen. Het verbindt collega’s, klanten en medewerkers met het bedrijf of de organisatie. Van de koffiecorner tot de vergaderzaal, en van de sportkantine tot in de lerarenkamer.