• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract

Je oude koffieautomaat vervangen? Zo vind je een nieuwe!

27-06-2023

Iets vervangen op het werk kost tijd. Als het nog redelijk werkt, heb je daar misschien niet zoveel zin in en al helemaal geen tijd voor. Toch is het de moeite waard om je oude koffieautomaat te vervangen voor een nieuwe. Omdat het je betere koffie oplevert terwijl het energieverbruik lager is. Hoe je zo’n nieuwe koffieautomaat vindt die helemaal bij jullie bedrijf past? Daar hebben we regionale koffieadviseurs voor. Die helpen je de beste automaat voor jullie bedrijf te vinden, zorgen dat de oude gerecycled wordt én ze regelen het zo dat je geen dag zonder koffie zit. Goede deal toch?!

Betere koffie en lager energieverbruik

Als iets niet mag ontbreken op het werk, is het natuurlijk de koffie. Daarom zorgen wij er met een uitstekende, persoonlijke service voor dat de koffie altijd blijft lopen. Door op tijd de nieuwe voorraad te bezorgen en regelmatig de automaat te onderhouden. Maar zelfs daarmee is de beste koffieautomaat op een dag ‘op’. Door op tijd een nieuwe koffieautomaat uit te kiezen, voorkom je dat je een tijdje zonder koffie zit. En je hebt ook nog eens betere koffie terwijl je energieverbruik lager zal zijn. De nieuwe koffieautomaten zijn namelijk veel energiezuiniger. Daarbij zorgen wij ervoor dat de oude koffieautomaten gerecycled worden.

Welke koffieautomaat kies je?

Een nieuwe koffieautomaat uitzoeken lijkt heel lastig doordat er veel verschillende automaten zijn. Van bonenkoffie tot vriesdroog of freshbrew koffie. Plus nog eens allerlei extra’s en opties per automaat. Wil je bijvoorbeeld een automaat die snel heel veel kopjes koffie kan zetten? Of die niet aangesloten hoeft te worden op een waterleiding? Of wil je juist een barista-achtig kopje koffie met een mooie cremalaag om aan jouw klanten te serveren? We hebben het allemaal, en we helpen je ook nog om de beste versie te kiezen die past bij jouw bedrijf en jouw wensen.

Jouw regionale Fortune koffieadviseur helpt je kiezen

In heel Nederland hebben we verschillende regionale Fortune koffieadviseurs. Daarmee is er altijd een koffieadviseur bij jou in de buurt. Zij leveren de koffie, zorgen voor het onderhoud aan de koffieautomaat én ze adviseren jou persoonlijk. Zij kennen alle koffieautomaten door en door en weten precies welke automaat waarvoor geschikt is. En doordat ze zelf de koffieautomaten heel regelmatig bij andere klanten onderhouden, zijn ze ook bekend met de ervaringen van anderen. Hun advies is dus echt een praktisch advies, gebaseerd op diepgaande kennis en gebruikerservaringen.

In 6 stappen naar een nieuwe koffieautomaat

Een nieuwe koffieautomaat uitzoeken doe je heel gemakkelijk met een van onze Fortune koffieadviseurs. Mail of bel deze adviseur en vertel dat je op zoek bent naar een nieuwe koffieautomaat die de oude vervangt. Hij/zij zal dan snel een afspraak met je maken om langs te komen. Tijdens het bezoek krijg je informatie over de nieuwe koffieautomaten en zul je veel vragen moeten beantwoorden. Zo kan de adviseur goed beoordelen welk type automaat het beste bij jullie bedrijf past. Wil je die koffieautomaat zelf uitproberen? Dan kan die op proef bij jullie worden neergezet of kun je naar een van onze showrooms komen om de koffieautomaten zelf te bekijken en natuurlijk de koffie te proeven. Verschillende koffieadviseurs kunnen ook de koffie bij jou op het werk laten proeven. In elk geval heb je de mogelijkheid om de koffie en de koffieautomaat uit te proberen. Van de koffieadviseur ontvang je een helder voorstel voor de aanschaf van de nieuwe koffieautomaat. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent qua kosten. Besluit je de koffieautomaat aan te schaffen en de oude in te ruilen? Dan regelt de Fortune koffieadviseur dat allemaal voor je, op zo’n manier dat je geen dag zonder koffie zit en je al heel snel samen met jouw medewerkers en klanten van heerlijke, eerlijke koffie kunt genieten!

Vrijblijvende kennismaking met lekkere koffie

Wat de reden ook is om de oude koffieautomaat te vervangen voor een nieuwe, weet dat je dit altijd kunt doen zonder dat je daarin veel tijd hoeft te investeren. Daar zorgt de Fortune koffieadviseur wel voor. Nodig hem/haar dus eens uit voor een vrijblijvende kennismaking en natuurlijk een goede kop koffie. Want dat wordt geregeld, dat spreekt voor zich.

Vind de beste koffieautomaat voor jouw bedrijf

Wil je weten welke koffieautomaat geschikt is voor bij jullie op het werk? Vraag het dan gerust aan jouw regionale Fortune koffieadviseur. Je adviseur komt graag langs om de mogelijkheden voor een nieuwe automaat met je door te nemen en om je natuurlijk meteen een goede kop koffie te laten proeven.

46 gerelateerde resultaten gevonden
blog-05-01-2024-teaser

Koffie van Fortune Coffee is meer dan goede koffie alleen. Het verbindt collega’s, klanten en medewerkers met het bedrijf of de organisatie. Van de koffiecorner tot de vergaderzaal, en van de sportkantine tot in de lerarenkamer.