• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract

Koffie op goed vertrouwen (en dus zonder contract)

28-03-2024

De dag goed beginnen, elkaar leren kennen of een nieuwe samenwerking bespreken… Het gebeurt allemaal bij een kop koffie. Koffie verbindt en het staat voor goede relaties en vertrouwen. En precies zo werken wij met onze klanten, op goed vertrouwen. Bij ons sluit je geen contract af als je een koffieautomaat koopt. Wel maken we heldere afspraken en doen we eerlijke beloftes aan de klant. Dat is nou koffie op goed vertrouwen.

Geen contract bij een koffieautomaat

Wie bij ons een koffieautomaat koopt, zit niet jarenlang vast aan een contract. Sterker nog, er is helemaal geen contract. We beloven goede, persoonlijke en snelle service en daar houden we ons ook aan. Ons woord is ons woord en daar kunnen klanten op rekenen. Altijd. Wie bij ons de koffieautomaat koopt én ook de producten afneemt, dus koffie, thee, suiker, enzovoorts, die krijgt 60 maanden lang gratis service en onderhoud. Dit is de belofte die we maken en nakomen.

Maar liefst 5 jaar gratis service en onderhoud

De gratis service en onderhoud tijdens die eerste 5 jaar betekent dat we regelmatig bij de klant langskomen. Dat doen we natuurlijk ook al om de ingrediënten te brengen zodat er altijd koffie en thee op voorraad is. Als we er dan zijn, checken we ook meteen de automaat en voeren we als dat nodig is, onderhoud uit. Naast het dagelijkse en wekelijkse onderhoud dat de klant zelf al doet, zorgen we er zo voor dat de koffieautomaat goed blijft functioneren.

Storing? Snelle service!

Natuurlijk kan er altijd wat gebeuren. Een koffieautomaat zit vol techniek en elektronica. Hoe goed we de automaat ook onderhouden, een storing is nou eenmaal mogelijk. Gebeurt dat, dan zijn we er snel om de koffieautomaat te repareren. Zo kan iedereen snel weer een goede bak koffie drinken. En lukt dat niet meteen? Dan regelen we een vervangende automaat zodat niemand lang zonder koffie hoeft te zitten.

Afspraken waar we ons aan houden

Dat onderhoud en die service kunnen we frequent en snel leveren doordat er altijd een koffieadviseur in de buurt is. Hij kent z’n klanten en vooral, de klanten kennen hem. De afspraken die gemaakt zijn, zijn dan ook met de koffieadviseur zelf gemaakt. Hij en zijn team zijn altijd de mensen met wie onze klanten contact hebben. Bij vragen, nieuwe bestellingen en dus ook voor de service en het onderhoud. Iedereen is bekend met de afspraken. En ook al staat daarvan niets zwart-op-wit, we leveren gewoon uitstekende service en onderhoud, altijd en aan elke klant.

Factuur, offerte en algemene voorwaarden zoals het hoort

Staat er dan helemaal niets op papier? Dat natuurlijk wel. Je krijgt bij elke aankoop een keurige, complete factuur. Zodat de boekhouding helemaal correct is en je de kosten kunt opvoeren voor alle aangiftes en eventuele fiscale voordelen. Bij die factuur, en eerder ook al bij de offerte, staan ook de algemene voorwaarden. Want we werken weliswaar graag op goed vertrouwen, maar we zorgen ook voor een goede bedrijfsvoering. Gewoon zoals het hoort.

Alle voordelen van Fortune Coffee netjes op de site

Geen contract, dat is één van de voordelen als je voor de koffie en service van Fortune Coffee kiest. Andere voordelen zijn de topkwaliteit in alles wat we leveren, altijd persoonlijke service, snelle levering, een duurzame partner als koffieleverancier en nog meer. Een overzicht van al onze voordelen staat hier op de site. Jij kunt dus altijd terugvinden waar je ons aan mag houden.

Ook een kop koffie op goed vertrouwen proberen? Vraag dan een proefplaatsing aan!

Wil je koffie zonder bijsmaak, dan kies je voor Fortune Coffee. Met een verantwoord aanbod en een eerlijke aanpak staan al onze koffieadviseurs voor je klaar. Vraag er eens naar bij de Fortune adviseur in jouw regio. Hij kan je er nog veel meer over vertellen en als je wilt, ook een vrijblijvende proefplaatsing regelen. En zoals je van ons mag verwachten, is vrijblijvend ook echt vrijblijvend. Probeer het dus eens, zo’n kop koffie op goed vertrouwen. Wie weet valt dat bij jou net zo goed in de smaak als bij onze andere klanten.

46 gerelateerde resultaten gevonden
blog-05-01-2024-teaser

Koffie van Fortune Coffee is meer dan goede koffie alleen. Het verbindt collega’s, klanten en medewerkers met het bedrijf of de organisatie. Van de koffiecorner tot de vergaderzaal, en van de sportkantine tot in de lerarenkamer.