• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract

Meer met koffie van Fortune Coffee

05-01-2024

Start het jaar echt lekker met onze voordelen en (tijdelijk) korting

Koffie van Fortune Coffee is meer dan goede koffie alleen. Het verbindt collega’s, klanten en medewerkers met het bedrijf of de organisatie. Van de koffiecorner tot de vergaderzaal, en van de sportkantine tot in de lerarenkamer. Met echt goede koffie en koffieautomaten, uitstekende, persoonlijke service en duurzame oplossingen, om maar een paar voordelen te noemen. Dat is pas een echt lekkere start van het nieuwe jaar!

Koffie, hét smeermiddel in elk bedrijf

Als de koffie stopt, stopt het bedrijf. Het klinkt misschien wat overdreven, maar in veel organisaties is koffie toch echt hét smeermiddel. Het zorgt voor die leuke gesprekken, sprankelende ideeën en nieuwe inzichten. Bij een kop koffie leren collega’s elkaar beter kennen en ontstaat er meer verbinding. Precies wat nodig is voor een bedrijf om beter te presteren en te kunnen groeien. En wij helpen je daar graag bij, door meer te leveren dan koffie alleen.

Persoonlijke, snelle service

Met Fortune Coffee heb je altijd een koffieadviseur dichtbij. Daardoor kennen onze regionale koffieadviseurs jouw bedrijf en weten ze wat jouw koffiewensen zijn. Maar ook zijn ze daardoor snel ter plaatse om producten te leveren, voor het reguliere onderhoud en bij eventuele storingen. Die service en dat onderhoud is de eerste 60 maanden gratis, bij afname van onze ingrediënten. Met deze persoonlijke service en snelle leveringen kun jij dus altijd rekenen op uitstekende koffie.

Topkwaliteit

Niet alleen de koffie is van hoge kwaliteit. Wij leveren topkwaliteit in alles wat we doen; van de producten en koffieautomaten tot en met die persoonlijke service. Kortom, alles voor de koffiecorner leveren wij, en altijd van hoge kwaliteit met veel aandacht voor duurzaamheid. Zodat iedereen maximaal kan genieten van een goede kop koffie, thee of chocolademelk.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Vind jij duurzaamheid ook belangrijk? Dan zit je goed bij Fortune Coffee. Hier is duurzaamheid namelijk geen modewoord, maar een vast gegeven in alles wat we doen. En dat al vele jaren lang. Met maatschappelijk verantwoord ondernemen dat in ons dna verankerd zit, maken we steeds weer keuzes die bijdragen aan een betere wereld. Zoals met eerlijke prijzen die we aan de koffieboeren betalen, het recyclen van onze koffieautomaten en het aanbod duurzame producten waaronder bijvoorbeeld herbruikbaar drinkgerei. Maar ook houden we onze voetafdruk zo beperkt mogelijk met onder andere aangepaste verpakkingen en natuurlijk regionale koffieadviseurs. Met koffie van Fortune Coffee ben je zelf dus ook meteen een stukje duurzamer bezig!

Tevreden klanten, zonder contracten

Tevreden klanten vinden we het allerbelangrijkste. Daar doen we veel voor, met natuurlijk topkwaliteit in koffie, de automaten en de persoonlijke service. Maar we luisteren ook naar ze en reageren op hun feedback en suggesties. Ook zorgen we ervoor dat een proefplaatsing altijd vrijblijvend is zodat de koffieautomaat op het werk uitgeprobeerd kan worden. En, je hebt bij ons geen contract. Ons woord is ons woord; we maken heldere afspraken waar je ons aan kunt houden maar je zit niet vast aan een jarenlang contract.

Al die voordelen, en nu ook nog € 300,- korting

Let op: Deze actie is verlopen

Met Fortune Coffee heb je dus veel meer dan alleen een kop koffie op het werk. Je hebt een adviseur dichtbij die er voor jou is. En bij wie je nu tijdelijk ook een koffieautomaat met een aantrekkelijke korting kunt bestellen: € 300,- bij de aanschaf van een nieuwe koffieautomaat (m.u.v. de capsuleautomaat). Ontdek dus de voordelen van Fortune Coffee!

Meer weten? Vraag het jouw regionale Fortune koffieadviseur

Wil jij ook meer koffie op het werk, voor minder? Dan kan dat nu. Vraag jouw regionale Fortune koffieadviseur om informatie over een nieuwe koffieautomaat voor jullie koffiecorner. Hij of zij komt snel langs om je meer te vertellen én je natuurlijk een lekkere kop koffie te laten proeven!

46 gerelateerde resultaten gevonden
blog-05-01-2024-teaser

Koffie van Fortune Coffee is meer dan goede koffie alleen. Het verbindt collega’s, klanten en medewerkers met het bedrijf of de organisatie. Van de koffiecorner tot de vergaderzaal, en van de sportkantine tot in de lerarenkamer.