• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract

Nationale Koffiedag 2023 – Een dag vol verbindingen!

15-09-2023

Op 26 september, de vierde dinsdag van september, was het Nationale Koffiedag. Nationale Koffiedag is een feestdag die in het teken staat van ontmoeten, verbinden en creëren. Uiteraard onder het genot van heerlijke kop koffie! 

Ontmoeten, verbinden en creëren

Een nieuwe ontmoeting begint vaak met een kop koffie. Koffie zorgt voor een moment waarop we elkaar leren kennen, kunnen bijpraten of kunnen brainstormen over nieuwe ideeën. Tijdens een kop koffie heb je ook even de tijd voor de ander, waardoor je de verbinding aangaat. Uiteindelijk creëer je samen een mooie basis voor diverse samenwerkingen.

De Nationale Koffiedag actie

Omdat wij de verbindingen met onze klanten heel erg belangrijk vinden en dankbaar zijn voor onze samenwerkingen, wilden wij onze klanten bedanken. Daarom ontvingen al onze relaties in augustus een leaflet met een unieke wincode. Met deze wincode in te vullen maakte de klanten kans op een heerlijk bedrijfsontbijt, geheel verzorgd door Fortune Coffee. Daarnaast was er ook een hoofprijs de winnen, namelijk een upgrade van de koffiecorner. Dit is dé plek waar ontmoeten, verbinden en creëren centraal staat.

Verbindingsmoment tijdens het bedrijfsontbijt

We maakten op Nationale Koffiedag 25 regiowinnaars blij met een geheel verzorgd bedrijfsontbijt. Met de bedoeling om, onder het genot van een heerlijk broodje, kopje koffie en croissantje, even de tijd te maken voor de ander.

Hoofdprijs: upgrade van de koffiecorner

Nuts2 in Sliedrecht, de winnaar van het ontbijt in regio Rijnmond, is de gelukkige hoofdprijswinnaar. Fortune Coffee regelt een upgrade van hun koffiecorner. 

Het bedrijfsontbijt niet gewonnen?

Alle klanten die wel unieke wincode hebben ingevuld, maar geen ontbijt hebben gewonnen, ontvingen op Nationale Koffiedag een heerlijke brownie door de brievenbus. Deze brownie smaakt uiteraard het lekkerste met een kop koffie of thee. Door koffie momentje te delen met de brownies te delen op de socials met #nationalekoffiedag kon je alsnog een bedrijfsontbijt een winnen. Er zijn al veel leuke momentjes binnengekomen. Voor 13 oktober 2023 maken we de winnaar van het extra bedrijfsontbijt bekend.

Op naar nog meer mooie verbindingsmomenten!

Elke dag is een mooi moment voor een goede kop koffie. En dat moment maak je wat ons betreft nog mooier als je dit samen doet met een ander. Want koffie verbindt!

46 gerelateerde resultaten gevonden
blog-05-01-2024-teaser

Koffie van Fortune Coffee is meer dan goede koffie alleen. Het verbindt collega’s, klanten en medewerkers met het bedrijf of de organisatie. Van de koffiecorner tot de vergaderzaal, en van de sportkantine tot in de lerarenkamer.