• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
04-soep-op-het-werk-gewoon-uit-de-koffieautomaat

Soep op het werk? Gewoon uit de koffieautomaat!

10-01-2018

Een koude winterdag? De bekende 4-uursdip? Of zin in een pittig soepje die ook nog goed voor de lijn is? Dan kies je een lekkere Cup-a-Soup of neem je een soep uit de automaat. En dat kan heel gemakkelijk met de koffieautomaten van Fortune Coffee. Deze automaten schenken immers ook heet water zodat je in een paar tellen een fijne, warme kop soep hebt.

Fortune Coffee; ook voor andere warme dranken 

We heten dan weliswaar Fortune Coffee, maar ook voor andere warme dranken kun je bij ons terecht. Het hete water in de koffieautomaat waarmee je thee zet, is immers ook geschikt voor chocolademelk of soep. Vandaar dat we in ons assortiment ook heel veel keuze in soep hebben.

Compleet assortiment 

Zo vind je bij ons al 10 smaken van Cup-a-Soup in handige portieverpakking. De gebruikelijke kippen-, groente- en tomatensoep natuurlijk, maar ook een smaakvolle Hongaarse goulash of pittige kerriesoep. Of je nu vegetariër bent, op de calorieën let of juist voor een volle soep met stukjes vlees gaat, we hebben het allemaal!

Soep uit de automaat 

Ook als je de voorkeur geeft aan een makkelijke drinkbouillon hebben we voldoende keuze. En wil je het de medewerkers van jouw bedrijf helemaal gemakkelijk maken, dan kies je voor de Cup-A-Soup voor in de automaat. Dat zijn grote kilozakken van Cup-a-Soup en Maggi met instant-soep die met een druk op de knop zo uit de koffieautomaat getapt worden. Afhankelijk van de automaat kunnen er één of zelfs meerdere smaken soep geplaatst worden.

Uit of naast de koffieautomaat 

Wil jij op het werk meer keuze dan alleen koffie, thee en chocolademelk? Dan voeg je de smaakvolle soepen toe aan het assortiment. Het kan dus rechtstreeks uit de koffieautomaat maar er zijn ook mooie verpakkingen die naast de automaat geplaatst kunnen worden in de koffiecorner of kantine. Net wat jij wilt!

Meer weten? 

Benieuwd naar ons volledige aanbod in soepen? Kijk dan eens op onze website of laat jouw koffieleverancier je hier meer over vertellen. Hij weet precies welke automaten geschikt zijn om soep te schenken. Heb jij dus een vraag over soep op het werk? Vraag dan aan de koffieleverancier bij jou in de buurt!
46 gerelateerde resultaten gevonden
blog-05-01-2024-teaser

Koffie van Fortune Coffee is meer dan goede koffie alleen. Het verbindt collega’s, klanten en medewerkers met het bedrijf of de organisatie. Van de koffiecorner tot de vergaderzaal, en van de sportkantine tot in de lerarenkamer.