Bosvruchten losse thee

Geniet van de losse thee van TrendingTea met een fruitige bosvruchten smaak. Duurzaam, Fairtrade en sociaal verantwoord.

Lees meer

  • Fairtrade gecertificeerd
  • Fruitige thee
  • 500 gram
€ 31,95 (ex. BTW)

Omschrijving

De losse bosvruchten thee van TrendingTea is een heerlijke fruitige theeblend met zwarte thee, rozenbottel, aardbei en framboos. Alleen de mooiste theeblaadjes worden zorgvuldig geselecteerd, wat resulteert in een verfijnde smaakervaring. Deze thee wordt lokaal verwerkt en verpakt in Sri Lanka en vervolgens rechtstreeks geïmporteerd. Hierdoor blijft er meer warde behouden in het land van oorsprong. De thee draagt het Fairtrade-certificaat. Zo kun je onbezorgd genieten van de Forest Fruit smaak, zonder bij te dragen aan plastic- en papierafval.

Je ontvangt de thee in een zak van 500 gram, waarmee je het bewaarblik voor bosvruchtenthee kunt bijvullen. Dit verminderd het gebruik van verpakkingsmateriaal. Heb je meerdere smaken thee in je koffiecorner staan? Plaat dan alle bewaarblikken overzichtelijk op een bamboe displayplank. 

Kenmerken Forest Fruit thee
Je ontvangt de losse Forest Fruit thee in een zak. Één verpakking (een zak) bevat 500 gram losse thee. Je kunt de losse thee in een rvs-theefilter of in een biologisch afbreekbaar theefilter doen voordat je het in je hete water plaats.

Voordelen

  • De thee heeft een heerlijke fruitige blend
  • De thee is Fairtrade gecertificeerd
  • Doordat je de blikken kunt navullen gebruik je minder verpakkingsmateriaal
  • Je helpt iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt

Duurzaam
Deze losse Forest Fruit thee is duurzaam doordat het minder verpakkingsmateriaal bevat en doordat het Fairtrade gecertificeerd is. Daarnaast is de thee lokaal verwerkt en verpakt zodat er in het land van herkomst meer waarde achterblijft.

Kenmerken Bosvruchten losse thee

Theesoort Zwarte thee
Type Los
Keurmerk Max Havelaar Fairtrade
Inhoud 500 gram
Type verpakking Zak
Artikelnummer 1313500100

Mogelijk interessant voor jou