English Breakfast losse thee

Geniet van de losse zwarte thee van TrendingTea met een klassieke English Breakfast smaak. Duurzaam, Fairtrade en sociaal verantwoord.

Lees meer

  • Fairtrade gecertificeerd
  • Traditionele theeblend
  • 500 gram
€ 31,95 (ex. BTW)

Omschrijving

Deze English Breakfast thee is een zwarte thee met een krachtige smaak. De thee wordt geblend met de fijnste theebladeren uit Sri Lanka, die met zorg zijn uitgekozen. Daardoor ontstaat er een heerlijke krachtige smaak. Het proces van verwerking en verpakking vindt lokaal plaats in Sri Lanka, gevolgd door directe import. Zo blijft er meer waarde achter in het land van herkomst. De TrendingTea English Breakfast thee is erkend als Fairtrade keurmerk. Je maakt een milieubewuste keuze zonder plastic of papier.

Je ontvangt de thee in een zak van 500 gram. Vanuit deze zak kun je het bewaarblik voor de English Breakfast thee aanvullen. Hierdoor wordt er minder verpakkingsmateriaal gebruikt. Heb je meerdere smaken thee in je koffiecorner staan? Zet alle bewaarblikken dan netjes neer op een bamboe displayplank.

Kenmerken English Breakfast thee
Je ontvangt de English Breakfast thee in een zak. Één verpakking (een zak) bevat 500 gram losse thee. Je kunt de losse thee in een rvs-theefilter of in een biologisch afbreekbaar theefilter doen voordat je het in je hete water plaatst. 

Voordelen

  • De thee heeft een klassieke zwarte blend
  • De thee is Fairtrade gecertificeerd
  • Doordat je de blikken kunt navullen gebruik je minder verpakkingsmateriaal
  • Je helpt iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt

Duurzaam
Deze losse English Breakfast thee is duurzaam doordat het minder verpakkingsmateriaal bevat en doordat het Fairtrade gecertificeerd is. Daarnaast is de thee lokaal verwerkt en verpakt zodat er in het land van herkomst meer waarde achterblijft.

 

Kenmerken English Breakfast losse thee

Theesoort Zwarte thee
Type Los
Keurmerk Max Havelaar Fairtrade
Inhoud 500 gram
Type verpakking Zak
Artikelnummer 1313500700

Mogelijk interessant voor jou