Gember Citroen losse thee

Geniet van de losse thee van TrendingTea met een verfrissende gember en citroen smaak. Duurzaam, Fairtrade en sociaal verantwoord.

Lees meer

  • Fairtrade gecertificeerd
  • Frisse theeblend
  • 500 gram
€ 31,95 (ex. BTW)

Omschrijving

De Gember Citroen losse thee biedt een verfrissende mix van groene theeblaadjes, citroen en kruidige stukjes gember. De theebladeren worden zorgvuldig geselecteerd waardoor er een heerlijk smaakprofiel ontstaat. Deze TrendingTea Gember Citroen losse thee wordt ter plaatse in Sri Lanka verwerkt en verpakt, gevolgd door directe import. Hierdoor blijft er meer toegevoegde waarde achter in het land van herkomst. De Gember Citroen thee is voorzien van een Fairtrade keurmerk. Deze thee is een milieubewuste optie, vrij van plastic en papier.  

De losse thee wordt geleverd in een zak van 500 gram. Vanuit deze zak kun je het bewaarblik voor de Gember en Citroen thee aanvullen. Dit draag bij aan het verminderen van het verpakkingsmateriaal. Heb je meerdere smaken thee in je koffiecorner staan? Zet alle bewaarblikken dan netjes neer op een bamboe displayplank.

Kenmerken Gember Citroen losse thee
Je ontvangt de thee in een zak. Één verpakking (een zak) bevat 500 gram losse thee. Je kunt de losse thee in een rvs-theefilter of in een biologisch afbreekbaar theefilter doen voordat je het in je hete water plaatst.

De voordelen van deze Gember Citroen thee

  • De thee heeft een frisse blend
  • De thee is Fairtrade gecertificeerd
  • Doordat je de blikken kunt navullen gebruik je minder verpakkingsmateriaal
  • Je helpt iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt 

Duurzaam
Deze Gember Citroen losse thee is duurzaam doordat het minder verpakkingsmateriaal bevat en doordat het Fairtrade gecertificeerd is. Daarnaast is de thee lokaal verwerkt en verpakt zodat er in het land van herkomst meer waarde achterblijft.

 

Kenmerken Gember Citroen losse thee

Theesoort Kruideninfusie
Type Los
Keurmerk Max Havelaar Fairtrade
Inhoud 500 gram
Type verpakking Zak
Artikelnummer 1313500500

Mogelijk interessant voor jou