Cacao

Ontdek de magie van cacao

Wist je dat chocolade gemaakt wordt van cacao? Chocolade staat altijd garant voor een momentje van geluk, onze cacao doet daar niet voor onder! Bij ons kun je namelijk cacao aanschaffen voor in de koffieautomaat of om aan te maken met heet water. Instant geluk dus met instant chocolademelk, dat wil je toch elke dag?

Lees meer
Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt?

Bekijk onze regio's
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Koffieautomaat met choclademelk

Warme chocolademelk is een heerlijk zoet tussendoortje. Ideaal voor op een koude herfstdag, in de winter of voor klanten met kinderen die de showroom bezoeken. En de echte chocoholics kiezen zelfs voor warme chocolademelk op een zomerse dag. Wanneer je het ook wilt drinken, met onze koffieautomaat is het een fluitje van een cent, op elk moment. 

Maar hoe werkt dat dan? Als je een koffiemachine met meerdere containers hebt is het vaak mogelijk om, naast koffierecepten met melk, ook voor chocolademelk te kiezen. In de container van de koffieautomaat kan namelijk cacaopoeder gedaan worden. Hierdoor heb je een koffiemachine met optie voor chocolademelk. Wist je dat je ook kunt kiezen voor een koffie met chocolademelk? Dit heet een Wiener Melange.

Duurzame cacao

Romige instant chocolademelk voor de koffieautomaat is niet alleen makkelijk, snel en smakelijk, het is ook verantwoord. Wij hebben namelijk de Ssanje en Cioccolato in ons assortiment met het Rainforest Alliance keurmerk. Deze zakken cacao zijn al compleet met melk en suiker, kunnen zo in de koffieautomaat en zijn duurzaam verkregen. Ook hebben we sinds 2021 de keuze uit een geheel plantaardige cacaomix, namelijk de Natulatte Cacao. Op deze manier drink jij altijd een duurzame kop chocolademelk!

Heb jij een koffiemachine waar geen cacao in kan, maar wil je wel genieten van warme chocolademelk? Dan hebben wij duurzame Van Houten cacao (chocolademelk poeder) waar je alleen heet water aan toe hoeft te voegen. Lekker makkelijk, want heet water komt natuurlijk gewoon uit de koffiemachine. Deze zakjes zijn dus ideaal voor op het werk of in een kantine!

Cacaomix nodig voor op het werk?

Wil je ook een cacaomix voor warme chocolademelk uit de koffieautomaat? Of om gemakkelijk warme choco te maken met het hete water van de automaat? Kijk dan in ons assortiment naar de verschillende soorten cacao. Als je graag eerst wilt proeven kun je contact opnemen met jouw regionale Fortune koffieadviseur