Soep

Lekkere soep op het werk als tussendoortje

Als lekker tussendoortje of een pittige energyboost, zo in de middag willen velen op het werk even een kopje soep. Met onze automaten en handige kleine zakjes heb je snel een heerlijke soep. Of je nu van stevig houdt of liever een crèmesoep hebt, een vegetarische soep of de voorkeur geeft aan een drinkbouillon, ons assortiment soep voor op kantoor is heel uitgebreid.

Lees meer
Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt?

Bekijk onze regio's
Sorteren op:
Per pagina:
1 2
Per pagina:
1 2

Verschillende smaken soep

Met veel verschillende smaken soep is ons assortiment heel uitgebreid. Van de bekende tomaten-, kippen- en groentesoep tot de meer exotische kerrie-, Chinese kip- en goulashsoep. Eigenlijk hebben we gewoon elke soep die je maar kunt wensen voor jouw kantoor of bedrijfskantine. 

Pittig en warm tussendoortje

Wil je een gezond tussendoortje, maar dan wel eentje met wat pit en die lekker warm is? Dan kies je dus een kopje Cup-a-Soup of een fijne drinkbouillon. In zakjes voor bij de automaat of in navulverpakkingen voor in de automaat, het is allemaal te koop bij Fortune Coffee. Meer informatie daarover of een bestelling van soep voor op het werk geef je door aan de koffieleverancier bij jou in de buurt. Want naast koffie, is hij er dus ook voor soep bij jou op kantoor.