Soep

Lekkere soep op kantoor

Een heerlijke kop soep op kantoor doet wonderen voor je werkdag, als tussendoortje of als energyboost. Of je nu van stevige soep houdt, liever een crème soep drinkt of de voorkeur geeft aan een drinkbouillon, ons soep assortiment voor op kantoor is heel uitgebreid. Je hebt snel een heerlijke soep met onze koffieautomaten waar heet water uit komt en met de handige kleine instant zakjes, maar ook met de instant soep direct uit de koffieautomaat.

Lees meer
Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt?

Bekijk onze regio's
Sorteren op:
Per pagina:
1 2
Per pagina:
1 2

Verschillende soorten soep

Wij hebben verschillende soorten soep in ons assortiment, zoals Cup-a-soup, Effe soep en drinkbouillon. In heel veel smaken zoals de bekende tomaten, kippen- en groentesoep tot de meer exotische kerrie-, chinese kip- en goulashsoep. Eigenlijk hebben we elke soep die je maar kunt wensen voor jouw kantoor of bedrijfskantine. 

Cup-a-soup is een droge instant soep verpakt in een zakje. Je doet de soep in een beker of glas en voegt heet water toe, hierdoor ontstaat er kant en klare soep. In ons assortiment vind je ook grote navulzakken van 1 kg terug. Deze zakken zijn ideaal als je een mini Cup-a-soup automaat hebt staan op kantoor. Wordt er bij jou op kantoor ook veel Cup-a-soup gedronken en is er behoefte aan een automaat? Neem dan contact op met jouw regionale Fortune koffieadviseur. Je kunt deze zakken ook gebruiken om soep uit je koffieautomaat te laten komen. Je haalt dus niet alleen koffie, maar ook soep uit je automaat.

Naast Cup-a-soup, kun je ook kiezen voor Effe soep. Effe soep zijn grote zakken instant soep, van 1000 gram, voor in de koffieautomaat. Uit een zak kunnen ongeveer 125 porties gehaald worden. Deze automatenbouillon is verkrijgbaar in drie heerlijke varianten, namelijk tomaat, kip en groente. Je kunt op werk dus een mooie koffieautomaat met soep neerzetten in bijvoorbeeld de kantine. Naast deze bouillon voor in de automaat hebben wij ook instant drinkbouillon uit zakjes van Knorr in ons assortiment. De poeder uit het zakje kun je in een beker of glas doen om vervolgens aan te vullen met heet water. Zo ontstaat er heerlijke drinkbouillon. Beschikbaar in de smaken kip, tomaat, tuinkruiden en rundvlees.

Genieten van een pittig en warm tussendoortje

Wil je een gezond tussendoortje met wat pit die lekker warm is? Dan kies je voor een kop soep. Soep is de perfecte opkikker tijdens je werkdag. Je kunt kiezen voor zakjes voor bij de automaat of voor zakken voor in de automaat. Door alle smaken zit er voor iedereen wel wat lekkers tussen. Het is allemaal te koop bij Fortune Coffee. Wil je meer informatie over de soep? Neem dan contact op met jouw regionale Fortune koffieadviseur. Want naast koffie, regelt hij/zij ook de soep!