Koffie of theeglas

Koffie en thee drink je het lekkerst uit een stevig glas. Met het heldere Fortune koffie of theeglas blijft de warme drank goed warm.

Lees meer

  • Doorzichtig glas, ideaal voor het serveren van koffie of thee
  • De koffie of thee blijft lekker lang warm
  • Het glas is vaatwasmachinebestendig
€ 3,00 (ex. BTW)

Dit product is standaard verpakt per 12 stuks (= 1 doos)

Omschrijving

Thee of koffie drink je het lekkerst uit een stevig glas. Met dit heldere Fortune theeglas of koffieglas kun je extra genieten van je warme drankje. Het blijft namelijk goed warm en de smaken komen beter uit. Dit komt doordat de smaken niet kapotgeslagen worden door het gladde glas. Daarnaast kan dit koffie- of theeglas gewoon in de vaatwasser. Als je geen vaatwasser hebt is glas heel makkelijk met de hand schoon te maken, ook doordat het zo glad is. De aanslag van koffie of thee zal niet blijven zitten.

Het drinkt niet alleen heerlijk, maar glas is ook nog eens heel praktisch. Als je thee in een glas doet kun je namelijk zien hoe sterk je hem maakt en als je koffie in een glas doet kun je zien hoeveel melk je erbij moet doen. Zo kun je je perfecte warme drank creëren. En het staat ook nog eens heel stijlvol. Vooral als je vaak klanten op bezoek krijgt, is het gebruik van een koffie of thee glas ideaal. Het draagt namelijk positief bij aan de drinkervaring. 

Bij dit koffie of theeglas zijn ook bijpassende schotels verkrijgbaar. Deze schotel past perfect bij het koffie- of theeglas en is ideaal om een lepeltje en een koekje voor bij de koffie of thee op te leggen. 

Kenmerken koffie of theeglas

In dit koffie of theeglas gaat 0,32 liter water. Het is dus perfect voor een heerlijk kopje thee, een lekkere cappuccino of mooie latte macchiato. Je koopt de glazen per 12 stuks en ze komen in een doos.

Voordelen koffie of theeglas

Wij zetten de voordelen van een koffie of theeglas voor jou op een rij:

  • Je kunt stijlvol koffie en theedrinken op werk;
  • Je koffie of thee blijft lekker lang warm;
  • De smaak van je warme drank slaat niet dood doordat het glas glad is;
  • Eenvoudige reiniging in de vaatwasser is mogelijk;
  • Te combineren met een bijpassende schotel;
  • Een koffie of theeglas is duurzaam;
  • De aanslag van koffie of thee blijft door de gladheid niet zitten. 

Duurzaam

Per 1 januari 2024 zijn de kartonnen wegwerpbekers verboden. Wij zijn hier een voorstander van, want er zijn heel veel betere alternatieven, zoals dit koffie of theeglas. En het voordeel van dit koffie of theeglas? Het is duurzaam! Glas is namelijk onbeperkt te hergebruiken en het is een van de goedkoopste grondstoffen. Je kunt je glas dus de hele dag door gebruiken en aan het eind van de dag in de vaatwasser zetten. Door dit glas te gebruiken draag jij een stukje bij aan het verbeteren van de wereld.

Kenmerken Koffie of theeglas

Inhoud 0,32 liter
Type verpakking Doos
Verpakkingseenheid 12 stuks
Materiaal Glas
Artikelnummer 0940802029

Mogelijk interessant voor jou