Heet water

Heet water uit een heetwaterautomaat

Direct heet water uit de automaat met maar één druk op de knop. De heetwaterautomaat is een handig en veelzijdig apparaat dat zorgt voor directe en moeiteloze toegang tot heet water. Of het nu gaat om het zetten van een snelle kop thee of het bereiden van soep, de heetwaterautomaat staat altijd paraat. De automaat levert onmiddellijk heet water van de gewenste temperatuur. Ideaal voor op een drukke werkplek waar veel mensen tegelijk thee of soep willen hebben. Het is een onmisbare automaat voor liefhebbers van warme dranken en snelle bereidingen.

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

Lees meer
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

 

Snel veel heet water 

Een automaat voor heet water is puur gemak. Het zorgt ervoor dat je snel voor grote groepen veel heet water kunt tappen. Bijvoorbeeld omdat je veel kannen heet water moet neerzetten in de vergaderzaal, snel veel kopjes thee wilt kunnen uitserveren, of omdat er heel veel collega’s een kop warme soep willen in de pauze ’s middags. Wat de reden ook is, met een heetwaterautomaat heb je in no-time liters heet water tot jouw beschikking. Wij hebben twee heetwaterautomaten in ons assortiment, namelijk de HWA6 met een capaciteit van 30 liter en de HWA21 met een capaciteit van 60 liter.

Stijlvol design

De heetwaterautomaten hebben een stijlvol design. Dit komt omdat ze zo ontworpen zijn dat ze er vanuit elke hoek aantrekkelijk uitziet. Je kunt de automaat dus overal neerzetten, zoals in een bedrijfskeuken of vergaderzaal. Als je in een vergaderzaal een cupsmachine hebt staan zonder heet water, kun je naast koffie voor heet water ook dit mooie apparaat neerzetten. Doordat elke automaat een compacte en smalle footprint heeft nemen ze weinig ruimte in beslag. Verder zijn de automaten gemaakt van mooi RVS en hebben ze een stijlvol LED display. Een heetwaterautomaat past dus altijd in de koffiecorner, vergaderzaal of de kantine van jouw bedrijf of organisatie.

Heel gebruiksvriendelijk

De heetwaterautomaten zijn heel makkelijk te bedienen.  Je kunt namelijk snel water tappen door alleen het rode hendeltje naar voren te trekken. Wil je liever water programmeren? Dat kan door middel van het gebruiksvriendelijke display. Door de hoogte van de tap kun je gemakkelijk kannen vullen.

Duurzaamheid met een ECO-modus

Natuurlijk is ook aan het milieu en de duurzaamheid gedacht. Zo hebben de heetwaterautomaten een slimme ECO-modus waardoor de automaat niet constant aan blijft staan en het energieverbruik dus laag is. Ook zijn ze gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en duurzame onderdelen waardoor je er lang plezier van zult hebben!

Heetwaterautomaat op het werk

Ben je geïnteresseerd in een heetwaterautomaat op je werk? Neem dan contact op met jouw regionale Fortune koffieadviseur. Hij/zij kan je meer vertellen over dit product en kan jou een advies geven over welke automaat het beste bij je past.