Heet water

Heet water uit een heetwaterautomaat

Direct heet water met een druk op de knop. Dat is wat deze automaten leveren. Heetwaterautomaten en extra grote heetwaterautomaten met een grote tot heel grote capaciteit en in verschillende varianten. Voor gemak op kantoor in een stijlvolle en duurzame uitvoering.

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

Lees meer
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

 

Snel veel heet water 

Een automaat voor heet water is puur gemak. Het zorgt ervoor dat je snel voor grote groepen veel heet water kunt tappen. Omdat je veel kannen heet water moet neerzetten in de vergaderzaal. Snel veel kopjes thee wilt kunnen uitserveren. Of omdat er heel veel collega’s een kop warme soep willen in de pauze ’s middags… Wat de reden ook is, met een heetwaterautomaat heb je in no-time liters heet water tot jouw beschikking.

Stijlvolle en strak afgewerkte heetwaterautomaten

De heetwaterautomaten zijn er in verschillende uitvoeringen maar elk is stijlvol en strak afgewerkt. Geheel in RVS of juist met alleen een RVS front, smal en compact voor een kleinere ruimte of met een 360° design waarmee het vanuit elke gezichtspunt aantrekkelijk is. Je vindt hier altijd een automaat voor heet water die past in de koffiecorner of de kantine van jouw bedrijf of organisatie.

Groot bedieningsgemak, kleine nuances

Ook qua bedieningsgemak doen de automaten niet voor elkaar onder. Wel hebben ze onderling kleine verschillen zodat je precies die automaat kunt kiezen die het beste voldoet aan jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een heetwaterautomaat die gewoon heel snel veel water tapt? Dan kies je de HWA 21 of de WKT 5N. Wil je liever via druktoetsen bepalen hoeveel water je inschenkt? Dan is de HWA 14D weer de beste keus. En zoek je een automaat waarmee je ook kannen met heet water kunt vullen? Dan raden we je weer de HWA 6 aan of de WKT 5N.

Duurzaamheid met een ECO-modus

Natuurlijk is ook aan het milieu en de duurzaamheid gedacht. Zo hebben de drie van de vier heetwaterautomaten  een slimme ECO-modus waardoor de automaat niet constant aan blijft staan en het energieverbruik dus laag is. Ook zijn ze allemaal gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en duurzame onderdelen waardoor je er lang plezier van zult hebben!

Koop, huur of lease? Vraag het de koffieleverancier!

Elke heetwaterautomaat kan gekocht, gehuurd of geleaset worden. Wil je daar meer over weten of stel je prijs op een persoonlijk advies welke automaat het meest geschikt is voor jouw bedrijf? Vraag het dan aan de koffieleverancier bij jou in de buurt. Hij kan je hier alles over vertellen.