Toebehoren

Toebehoren voor de koffieautomaat op het werk

Een koffieautomaat die ook perfect werkt zonder vaste wateraansluiting? Of waarbij de warme kopjes al klaar staan? Dat en nog veel meer is mogelijk met onze uitbreidingen voor de koffieautomaat op het werk! 

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

Lees meer
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Vrijblijvende offerte aanvragen    Help mij een automaat kiezen

 

Koppenwarmer naast de koffieautomaat

De koffie kan nog zo goed zijn, maar koud is het toch echt minder lekker. Is het kopje voorverwarmd, dan kun je wel altijd en overal van een lekkere, warme kop koffie genieten. En dat kan, met een koppenwarmer naast de koffieautomaat. Daarmee heb je altijd voldoende warme kopjes en schotels binnen handbereik. Kies hier een van de stijlvolle en praktische koppenwarmers. Er zijn er verschillende zodat er altijd een is die mooi staat naast de koffieautomaat in jouw bedrijf.

Geen vaste wateraansluiting? Geen nood!

Wil je koffie kunnen serveren via een mobiele koffiewagen? Of op een plek waar eigenlijk helemaal geen wateraansluiting is? Geen nood, wij regelen dat voor je. Met handige uitbreidingen zoals de pompset Flojet en een bijbehorende waterfles. Hiermee is er altijd koffie, waar je ook bent!

Displays en accessoirekastjes

Melk, roerstaafjes, suikerzakjes, thee en natuurlijk bekers… De accessoires die bij en rondom een koffieautomaat staan, zijn talrijk. En maken het best rommelig. Maar niet met een stijlvolle accessoirekast. Daarin wordt alles wat bij de koffie nodig is, overzichtelijk opgeborgen om zo te pakken. En wil je de verschillende theesoorten ook netjes presenteren? Dan is daarvoor deze mooie theedisplay.

Bruisend water uit de waterkoeler

Water op kantoor is bij iedereen wel bekend. Maar soms heb je zin in iets meer, iets bruisends. Met een kleine uitbreiding zorg je dat uit de Bisina waterkoeler ook bruisend water komt. Hiervoor heb je alleen de CO2-cilinder nodig waarna je met een druk op de knop van gewoon water een fris glas bruisend water maakt.

Welke uitbreiding past bij jouw koffieautomaat?

Alle uitbreidingen zijn geschikt voor een of meerdere van de koffieautomaten of waterkoelers die wij leveren. Wil je weten wat het beste past bij de koffieautomaat in jouw bedrijf? Of wil je advies om een complete koffiecorner in te richten? Vraag het dan aan de koffieleverancier bij jou in de buurt, hij geeft je graag advies op maat!