Nationale Koffiedag

Nationale Koffiedag; de vierde dinsdag van september

De derde dinsdag van september is een begrip. Prinsjesdag, Algemene beschouwingen. Dat kent iedereen. Hoe staat ons land ervoor? En wat moet er nou beter?

Hartstikke mooi en belangrijk natuurlijk. Maar baanbrekende ideeën ontstaan niet in 'het torentje' of in de Tweede Kamer. Nee, zelfs niet onder de douche. De bron van ideeën en verbinding is natuurlijk... De koffieautomaat. En dat vieren we op de vierde dinsdag van september tijdens Nationale Koffiedag.

Ontmoeten, verbinden en ideeën opdoen

Op Nationale Koffiedag worden door het hele land evenementen georganiseerd. Bedoeld voor MKB-ondernemers. Daar ontmoeten mensen elkaar onder het genot van…JUIST, een kop koffie.

Op de vierde dinsdag van september worden nog meer verbindingen gelegd en goede ideeën geboren. Waar we volgend jaar op Nationale Koffiedag natuurlijk op terug blikken. Geloof ons maar, want wij zijn niet in de bonen.

Nationale Koffiedag Fortune Coffee

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring