Nationale Koffiedag

Nationale Koffiedag, de vierde dinsdag van september

De ‘vierde dinsdag van september’ is een begrip: Nationale Koffiedag. Een dag waarop Fortune Coffee mensen bij elkaar brengt. Een dag om met andere ondernemers samen te komen, nieuwe ideeën op te doen en elkaar beter te leren kennen.

En laat koffie nou hét smeermiddel van de economie zijn! Want de beste bron van ideeën en verbinding is natuurlijk… de koffieautomaat. En dat vieren we op de vierde dinsdag van september tijdens Nationale Koffiedag. Samen maken we er een dag vol verbindingen van!

Samen koffiedrinken op de toekomst!

Met dit initiatief willen wij ondernemers op een unieke manier bij elkaar brengen. Een mooi moment om na Prinsjesdag, de derde dinsdag van september, met de kennis van wat er het komende jaar te gebeuren staat, te bedenken wat er in jouw bedrijf gaat veranderen. Of welke nieuwe verbindingen je aangaat.

Bij zakelijke ontmoetingen speelt koffie altijd een rol. Wie regelmatig een kopje koffie met een andere ondernemer drinkt, breidt z’n netwerk uit, krijgt verfrissende inzichten en komt op vernieuwende ideeën. Wij faciliteren dat graag. Iedereen is welkom om samen een goede kop koffie te drinken op de toekomst!

Nationale Koffiedag Fortune Coffee

Ontmoeten, verbinden en ideeën opdoen

Op Nationale Koffiedag vinden door het hele land evenementen plaats. Daar ontmoeten ondernemers elkaar onder het genot van…JUIST, een kop koffie. Ontmoeten, verbinden en ideeën opdoen staan altijd centraal!

Op de vierde dinsdag van september worden nog meer verbindingen gelegd en goede ideeën geboren. Daar blikken we volgend jaar op Nationale Koffiedag natuurlijk op terug. Geloof ons maar, want wij zijn niet in de bonen.