Nationale Koffiedag

Nationale Koffiedag, de vierde dinsdag van september
Dit jaar vieren we Nationale Koffiedag op 26 september! Een feestdag die in het teken staat van ontmoeten, verbinden en creëren. Op deze dag brengen wij zoveel mogelijk mensen bij elkaar om die verbindingsmomenten te creëren. Uiteraard onder het genot van een heerlijke kop koffie! 

Ontmoeten
Het ontmoeten begint bij de koffieautomaat. De plek waar je collega's ontmoet op werk! Maar ook de plek waar je klanten en leveranciers ontmoet. 

Verbinden
Neem de tijd om je collega's beter te leren kennen. Uiteraard in de koffiecorner onder het genot van een kop koffie, want wij geloven erin dat koffie verbindt! 

Creëren
De koffieautomaat is de beste bron van ideeën en verbinding. Samen maken we er een jaar vol verbindingen van! Maar op een dag zoals Nationale Koffiedag nemen we net wat meer de tijd om die verbindingsmomenten te creëren. 

Initiatief van Fortune Coffee
Om verder te komen heb je elkaar elkaar nodig. Uiteraard met een kop koffie, of thee natuurlijk. Hiermee starten we de dag en ontmoeten we elkaar. Door deze ontmoetingen maken we de verbinding en creëren we nieuwe ideeën. 

Dit vinden wij als koffieleverancier enorm belangrijk en daarom hebben we in 2016 Nationale Koffiedag in het leven geroepen. In de jaren hierna hebben we veel mooie verbindingsmomenten mogen creëren bij en met onze klanten. In 2022 maakten al onze klanten kans op een geheel verzorgd ontbijt voor het hele bedrijf op Nationale Koffiedag door middel van onze winactie. Een mooie prijs die bijdraagt aan het verbindingsmoment met je collega's!