Munt en Hibiscus losse thee

Geniet van de losse thee van TrendingTea met een verassende en frisse groene Munt en Hibiscus smaak. Duurzaam, Fairtrade en sociaal verantwoord.

Lees meer

  • Fairtrade gecertificeerd
  • Frisse theeblend
  • 500 gram
€ 31,95 (ex. BTW)

Omschrijving

De losse Munt en Hibiscus thee is verassende groene thee met frisse muntblaatjes en een subtiele toevoeging van Hibiscus. De verfijnde smaak ontstaat door zorgvuldig gekozen theebladeren te gebruiken. De thee ondergaat een lokaal verwerkings- en verpakkingsproces in Sri Lanka, gevolgd door directe import om een grotere waarde in het land van herkomst te behouden. De TrendingTea munt en Hibiscus thee draagt het erkende Fairtrade-keurmerk en is een bewuste keuze zonder gebruik van plastic en papier.

Je ontvangt de thee in een zak van 500 gram, die perfect dient als navulling voor het bewaarblik van de Munt en Hibiscus infusie. Dit initiatief minimaliseert het gebruik van extra verpakkingsmateriaal. Als je meerdere theesmaken in je koffiecorner hebt kun je alle bewaarblikken netjes op een stijlvolle bamboe displayplank neerzetten.  

Kenmerken Munt en Hibiscus thee

Je ontvangt de thee in een zak. Één verpakking (een zak) bevat 500 gram losse thee. Je kunt de losse thee in een rvs-theefilter of in een biologisch afbreekbaar theefilter doen voordat je het in je hete water plaatst.

De voordelen van deze Munt en Hibiscus thee

  • De thee heeft een frisse blend
  • De thee is Fairtrade gecertificeerd
  • Doordat je de blikken kunt navullen gebruik je minder verpakkingsmateriaal
  • Je helpt iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt

Duurzaam
Deze Munt en Hibiscus thee is duurzaam doordat het minder verpakkingsmateriaal bevat en doordat het Fairtrade gecertificeerd is. Daarnaast is de thee lokaal verwerkt en verpakt zodat er in het land van herkomst meer waarde achterblijft.

Kenmerken Munt en Hibiscus losse thee

Theesoort Groene thee
Type Los
Keurmerk Max Havelaar Fairtrade
Inhoud 500 gram
Type verpakking Zak
Artikelnummer 1313500400

Mogelijk interessant voor jou