Regio Achterhoek

Erik van Lammeren
Contact
De Smalle Zijde 17
3903 LM Veenendaal
Erik van Lammeren
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=310 Achterhoek
Achterhoek
10
9
1 beoordelingen
  • Regio Achterhoek

De koffieleverancier bij jou in de buurt

Voor een goede zakelijke koffieautomaat in regio Achterhoek, ben je bij Fortune Coffee aan het juiste adres. Wij begrijpen namelijk dat koffie op de werkvloer van groot belang is. Daarom bieden wij hoogwaardige en duurzame koffie uit stijlvolle koffieautomaten, die goed aansluiten bij jouw bedrijf of organisatie.

Koffie in regio Achterhoek met een persoonlijke service

De eigenaar van Fortune Coffee regio Achterhoek zegt: “Hier in de regio is het ‘ons kent ons’, dat werkt prettig. Zo zetten we bij jou de kasten vol met de nieuwe voorraad en regelen we het gewoon voor je. We geven je graag een goed en eerlijk advies dat past bij jou. Zo bouw je aan het vertrouwen en de relatie. En dat is veel belangrijker dan even iets snel verkopen. We vinden het dan ook een groot compliment als een klant ons als ambassadeur aanbeveelt.”

Naast dat de koffie lekker moet zijn en de koffieautomaten goed moeten werken, vinden we service heel erg belangrijk. Fortune Coffee zorgt ervoor dat je voorraad altijd aangevuld is. Jouw bedrijf in de regio Achterhoek komt dus niet zonder koffie te zitten. Raakt de voorraad onverwachts toch op? Dan kun je ons altijd bellen. Doordat wij in de regio zitten zijn we altijd in de buurt en kunnen we snel bij je zijn. Dit is ook een van onze beloftes: één contactpersoon, altijd dichtbij.

De lekkerste koffie en meer bij Fortune Coffee regio Achterhoek

Naast koffie leveren wij ook thee, soep, accessoires, servies en nog veel meer bij bedrijven in regio Achterhoek. We leveren een totaalassortiment zodat de koffiecorner altijd compleet is. Wij weten wat jij en je collega’s nodig hebben dus zorgen we ervoor dat je de producten ontvangt die aan jullie behoefte voldoet.

Ook Fortune Coffee op het werk?

Wij zijn altijd in jouw buurt en hechten veel waarde aan het opbouwen van een sterke relatie. Door deze relatie begrijpen we jou en jouw bedrijf goed, waardoor we precies weten waar jij en je collega's van genieten. We kunnen je snel voorzien van verse koffie, zonder gedoe. Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen of heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Actie-Legato

Waarom kiezen voor Fortune
  • Uitstekende, persoonlijke service
  • Afspraak is afspraak
  • Kwaliteit in koffie, koffieautomaten en natuurlijk service
Contactpersonen
Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

Nieuws en Evenementen
Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee
MVO Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee Lees verder
Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda
MVO Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda Lees verder
Ook bij jou in de buurt
Vind Fortune in jouw regio Of bel direct naar 0800 1012
Meest recente reviews
10
9/10
04 nov. 2022
Uitstekende koffie, uitstekende service
alles al gezegd
Sloof BV