• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
De Smalle Zijde 17, 3903 LM Veenendaal

Regio Wageningen - Veluwe

Koffie in de omgeving Wageningen-Veluwe met een persoonlijke service.
Regio Wageningen-Veluwe

Klantbeoordeling

9.6
Erik van Lammeren

Erik van Lammeren

Vestigingsmanager bij Fortune Wageningen-Veluwe

We willen je graag van heerlijke koffie voorzien, maar nog belangrijker vinden we het bouwen aan het vertrouwen en aan de relatie. Daarom zit je bij ons ook niet vast aan een contract. Ons woord is ons woord en daar mag je ons aan houden. Als een klant ons als ambassadeur aanbeveelt vinden wij dat dan ook een heel groot compliment. Daar doen we het voor!

Erik van Lammeren - Fortune Coffee regio Wageningen-Veluwe

Ben je op zoek naar een koffiemachine in de regio Wageningen - Veluwe? Wij zijn jouw zakelijke koffieadviseur voor de regio Wageningen – Veluwe en omstreken. Bij Fortune Coffee begrijpen we hoe belangrijk koffie is. Daarom leveren wij goede, duurzame koffie uit representatieve koffieautomaten die passen bij jouw bedrijf. Wij zijn altijd in de buurt dus we kunnen snel schakelen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd kunt genieten van heerlijke koffie en dat je nooit misgrijpt. 

Koffie met een persoonlijke service 

Wij zijn niet alleen jouw koffieleverancier, wij adviseren ook. Hier in de regio is het ‘ons kent ons’, dat werkt erg prettig. Wij zetten zelf bij jou de kastjes vol en geven je een goed en eerlijk advies over onze koffieautomaten en producten. Zo weet je zeker dat de producten passen bij jouw bedrijf en dat je geniet van heerlijke koffie. We regelen het allemaal voor je.

De lekkerste thee en meer bij Fortune Coffee regio Wageningen – Veluwe 

Koffie wordt gedurende de dag natuurlijk heel veel gedronken, maar ook water, thee en soep zijn populaire dranken. Naast koffie, zijn wij ook jouw leverancier voor deze producten. Wij bieden namelijk een totaalpakket aan zodat wij extra werk bij je weg kunnen nemen. Een van onze beloften is ‘meer dan alleen koffie’. Onze passie gaat verder dan alleen koffie, we willen echt mensen verbinden. Dit inspireert ons en geeft ons elke dag weer de energie om net dat beetje extra te doen voor onze relaties. 


Ook Fortune Coffee op het werk? 

Jouw Fortune Coffee adviseur in regio Wageningen – Veluwe staat altijd voor je klaar. Als er een storing aan een koffieautomaat is of als je zonder producten zit komen we zo snel mogelijk langs. Wij snappen namelijk als geen ander dat je niet zonder koffie kunt. We zitten vlakbij en kennen jou, jouw bedrijf en jouw voorkeuren. Door onze werkwijze kun je altijd genieten van je koffie. Voor zowel koffie als thee moet je bij Fortune Coffee zijn. Wil je weten wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

De Ruil & Recycle weken

Nu tot € 300,- korting op je nieuwe koffieautomaat

Ruil je oude koffieautomaat in voor een nieuwer model en geniet van een heerlijke kop koffie! Wij plaatsen je nieuwe koffieautomaat, nemen je oude koffieautomaat mee en laten die recyclen.

icoon persoonlijke service

Persoonlijke service

Jouw regionale Fortune koffieadviseur kent jouw bedrijf en wensen rond de koffievoorziening. Met plezier helpt hij je snel én vakkundig!

Icoon Snelle levering, altijd dichtbij

Snelle levering, altijd dichtbij

Doordat we regionaal werken zijn we altijd in de buurt om snelle service te leveren en de koffieautomaat te onderhouden.

icoon 60 maanden gratis service & onderhoud

60 maanden gratis service & onderhoud

Bij aanschaf van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten ontvang je 60 maanden service & onderhoud, zonder voorrijkosten en arbeidsloon

icoon Geen contract

Geen contract

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. We maken heldere afspraken en geven een eerlijk advies. Daar mag je ons aan houden!

Wat anderen over Fortune Coffee zeggen
Meest recente reviews
10
9/10
25 mrt. 2024
Meer dan tevreden!
Snelle levering, klantvriendelijk, goede service & de prijs kwaliteit is in balans.
H.J. Piekschool
10
9/10
20 mrt. 2024
Goede service op veel fronten
Proefsessie met verschillende soorten koffie, waardoor wij voor onze klanten beter in staat zijn om goede koffie te serveren. Zeer snelle levering toen wij per abuis vergeten waren tijdig koffie bij te bestellen.
Gebouw 055
10
10/10
14 mrt. 2024
Zeer klant- en servicegericht
We zijn in het voortraject erg goed geïnformeerd over welke machine en welke contractvorm het best aansluit bij onze wensen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij zijn relatief gezien een "kleine" klant, maar in service merken we dit niet. Ze staan altijd klaar voor ons. Er wordt nu aanzienlijk meer koffie gedronken op kantoor, de koffie is heerlijk en ook hier is voldoende keus in qua bonen etc. Wij zijn enorm blij met Fortune Coffee.
Kinderopvang Wageningen
10
9/10
06 mrt. 2024
Klant sinds 2013
Prima leverancier en lekkere koffie
Van der Werf Recreatie
10
9/10
05 mrt. 2024
gewoon top
goed bedrijf snel en duidelijke afspraken
chris struijk metaalrecycling
Heb je vragen over onze koffie? Neem gerust contact met ons op!

Ontmoet het team van Regio Wageningen - Veluwe

Erik van Lammeren

Vestigingsmanager

Jan van Leeuwen

Servicemedewerker

Jeffrey Lodder

Servicemedewerker

Jonathan Floor

Servicemedewerker

Matthijs Gelderman

Servicemedewerker

Rik Bijsterbosch

Servicemedewerker

Rolf Manten

Servicemedewerker

Wout van der Wal

Servicemedewerker

Wouter Peterman

Servicemedewerker

Inge Drabbels

Administratie

Corrine Kleijer-van Brummelen

Administratie

Fortune Coffee regio Wageningen-Veluwe in beeld