Regio Bergen op Zoom

Ruben Gieling
Contact
Cipresberg 6
4707 DG Roosendaal
Ruben Gieling
  • Regio Bergen op Zoom

De koffieleverancier bij jou in de buurt

Fortune Coffee regio Bergen op Zoom staat klaar als jouw zakelijke koffieleverancier voor heerlijke koffie op de werkvloer. Wij begrijpen de waarde van koffie in een zakelijke omgeving en daarom voorzien wij jou van de beste duurzame koffie. Deze komt uit moderne koffiemachines die perfect aansluiten bij jouw bedrijf.

Koffie in regio Bergen op Zoom met een persoonlijke service

De eigenaar van Fortune Coffee regio Bergen op Zoom zegt: “Wie nu een heerlijke en eerlijke kop koffie wil en deze ook aan de volgende generatie gunt, kiest voor ons. Zoek je koffie op zakelijk vlak, een plezierige samenwerking met oprechte glimlach en iemand die jullie bedrijf ontzorgt rondom de koffiecorner? Neem dan vrijblijvend contact op. Een deel van onze eigen koffiesoorten zorgen voor een eerlijke prijs voor de koffieboer, daar waar alles begint!”

Natuurlijk leveren we goede koffie uit goedwerkende koffieautomaten, maar wat wij nog belangrijker vinden is een uitstekende service. Niemand zit immers te wachten op een tekort aan koffie. Bij Fortune Coffee zorgen we ervoor dat je altijd voldoende koffie op voorraad hebt. Mocht er toch een keer een tekort zijn, dan kun je ons direct bereiken. Dankzij onze regionale aanwezigheid zijn we altijd in de buurt, waardoor we snel kunnen helpen en een persoonlijke band met je kunnen opbouwen.

De lekkerste koffie en meer bij Fortune Coffee regio Bergen op Zoom

Naast koffie zijn er natuurlijk ook andere producten die onmisbaar zijn op de werkvloer, zoals water, thee, melk, suiker en servies. Fortune Coffee heeft een uitgebreid assortiment om je koffiecorner compleet te maken. Bovendien zorgen we ervoor dat je voorraadkast elke maand wordt aangevuld met de producten die je nodig hebt. Wil je een keer wat anders proberen? Geen zorgen, we kunnen je adviseren en bij de volgende levering zorgen we voor de gewenste producten.

Ook Fortune Coffee op het werk?

Wij zijn altijd in de buurt en hechten veel waarde aan het opbouwen van persoonlijke relaties. Zo leren we jou en je bedrijf kennen en begrijpen we jullie behoeften. Op deze manier kunnen wij de perfecte service leveren. Wij voorzien je snel en zonder gedoe van verse koffie en alle andere producten. Heb je interesse in wat we voor je kunnen doen of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Fortune Coffee regio Bergen op Zoom levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Oostburg, Terneuzen, Hulst, Hoogerheide, Steenbergen, Fijnaart en omstreken.

“Ruil

Waarom kiezen voor Fortune
  • Wij zetten graag een stapje extra voor de klant
  • Sociaal en servicegericht
  • Kwaliteit in koffie en koffieautomaten
Contactpersoon
Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

Nieuws en Evenementen
Koffie op goed vertrouwen (en dus zonder contract)
Koffieautomaten Koffie op goed vertrouwen (en dus zonder contract) Lees verder
De beste koffieautomaat voor mijn organisatie, welke is dat?
Koffieautomaten De beste koffieautomaat voor mijn organisatie, welke is dat? Lees verder
Vaker water op het werk werkt beter
Water Vaker water op het werk werkt beter Lees verder
Vind Fortune in jouw regio Of bel direct naar 0800 1012