• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
Cipresberg 6, 4707 DG Roosendaal

Regio Bergen op Zoom

Voor een volledig verzorgde koffiecorner binnen jouw organisatie. Heerlijke kwaliteit met persoonlijke service.
Regio Bergen op Zoom

Klantbeoordeling

9.4
Ruben Gieling

Ruben Gieling

Ondernemer Fortune Coffee regio Bergen op Zoom

Wie nu een heerlijke en eerlijke kop koffie wil en deze ook aan de volgende generatie gunt, kiest voor ons. Zoek je koffie op zakelijk vlak, een plezierige samenwerking met oprechte glimlach en iemand die jullie bedrijf ontzorgt rondom de koffiecorner? Neem dan vrijblijvend contact op. Een deel van onze eigen koffiesoorten zorgen voor een eerlijke prijs voor de koffieboer, daar waar alles begint!

Ruben Gieling - Fortune Coffee regio Bergen op Zoom

Fortune Coffee regio Bergen op Zoom staat klaar als jouw zakelijke koffieleverancier voor heerlijke koffie op de werkvloer. Wij begrijpen de waarde van koffie in een zakelijke omgeving en daarom voorzien wij jou van de beste duurzame koffie. Deze komt uit moderne koffiemachines die perfect aansluiten bij jouw bedrijf.

Koffie in regio Bergen op Zoom met een persoonlijke service

Natuurlijk leveren we goede koffie uit goedwerkende koffieautomaten, maar wat wij nog belangrijker vinden is een uitstekende service. Niemand zit immers te wachten op een tekort aan koffie. Bij Fortune Coffee zorgen we ervoor dat je altijd voldoende koffie op voorraad hebt. Mocht er toch een keer een tekort zijn, dan kun je ons direct bereiken. Dankzij onze regionale aanwezigheid zijn we altijd in de buurt, waardoor we snel kunnen helpen en een persoonlijke band met je kunnen opbouwen.

De lekkerste koffie en meer bij Fortune Coffee regio Bergen op Zoom

Naast koffie zijn er natuurlijk ook andere producten die onmisbaar zijn op de werkvloer, zoals watertheemelksuiker en servies. Fortune Coffee heeft een uitgebreid assortiment om je koffiecorner compleet te maken. Bovendien zorgen we ervoor dat je voorraadkast elke maand wordt aangevuld met de producten die je nodig hebt. Wil je een keer wat anders proberen? Geen zorgen, we kunnen je adviseren en bij de volgende levering zorgen we voor de gewenste producten.

Ook Fortune Coffee op het werk?

Wij zijn altijd in de buurt en hechten veel waarde aan het opbouwen van persoonlijke relaties. Zo leren we jou en je bedrijf kennen en begrijpen we jullie behoeften. Op deze manier kunnen wij de perfecte service leveren. Wij voorzien je snel en zonder gedoe van verse koffie en alle andere producten. Heb je interesse in wat we voor je kunnen doen of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Fortune Coffee regio Bergen op Zoom levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Oostburg, Terneuzen, Hulst, Hoogerheide, Steenbergen, Fijnaart en omstreken.

De Ruil & Recycle weken

Nu tot € 300,- korting op je nieuwe koffieautomaat

Ruil je oude koffieautomaat in voor een nieuwer model en geniet van een heerlijke kop koffie! Wij plaatsen je nieuwe koffieautomaat, nemen je oude koffieautomaat mee en laten die recyclen.

De Ruil en Recycle weken
icoon persoonlijke service

Persoonlijke service

Jouw regionale Fortune koffieadviseur kent jouw bedrijf en wensen rond de koffievoorziening. Met plezier helpt hij je snel én vakkundig!

Icoon Snelle levering, altijd dichtbij

Snelle levering, altijd dichtbij

Doordat we regionaal werken zijn we altijd in de buurt om snelle service te leveren en de koffieautomaat te onderhouden.

icoon 60 maanden gratis service & onderhoud

60 maanden gratis service & onderhoud

Bij aanschaf van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten ontvang je 60 maanden service & onderhoud, zonder voorrijkosten en arbeidsloon

icoon Geen contract

Geen contract

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. We maken heldere afspraken en geven een eerlijk advies. Daar mag je ons aan houden!

Heb je vragen over onze koffie? Neem gerust contact met ons op!

Ontmoet het team van Regio Bergen op Zoom

Ruben Gieling

Ondernemer

Fortune Coffee regio Bergen op Zoom in beeld