Regio Europoort
Frans de Bel

Frans de Bel Ondernemer
Stuur een email
06 - 40 03 04 56


Contact

Regio Europoort
Zuidzijde 17
3181 LR Rozenburg

europoort@fortune.nl
0181 - 290 594

Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

“Fortune heeft een heel mooi product dat ik kan aanvullen met persoonlijke service en klantgerichtheid. Samen met mijn team doen we dat door met je mee te denken, storingen zo snel mogelijk op te lossen en leveringen tijdig te bezorgen. Fortune in de regio Europoort, dat is ‘Lekkere koffie en uitstekende service’.”

Waarom kiezen voor Fortune?
  • Afspraken ook waarmaken, dat is belangrijk.
  • Jij moet het naar de zin hebben bij ons.
  • Mijn koffie? Een stevige espresso van versgemalen bonen.
Medewerkers Regio Europoort


Anja van Gelderen van DVAN Advocatuur & Notariaat

”Toen wij door een verhuizing van ons kantoor in de problemen kwamen met de herinstallatie van ons bestaande koffieapparaat (met een andere leverancier) heeft Frans ons zeer kundig en professioneel geholpen een eenvoudige en goedkope oplossing te vinden en deze ook heel goed uitgevoerd.”

Lucienne van Dillen
”De samenwerking met Frans ervaren wij als prettig, korte lijnen snelle levering, persoonlijke benadering. Producten zijn prima. Bij storing stond binnen 1 uur iemand op de stoep om e.e.a. te verhelpen.”


Je ziet ons onder andere in: Rotterdam Zuid, Hoogvliet, Spijkenisse, Europoort, Botlek en Maasvlakte.

Overige regio's

Voor goede koffie hoef je niet ver te zoeken. Door heel Nederland zijn onze Fortune-adviseurs actief zodat zij snel en direct persoonlijke service kunnen leveren. Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt? Neem dan contact met ons op of kijk op het overzicht .