• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract
Dwarsweg 29, 3181 HP Rozenburg

Regio Europoort

Voor een volledig verzorgde koffiecorner binnen jouw organisatie. Heerlijke kwaliteit met persoonlijke service.
Regio Europoort

Klantbeoordeling

9.3
Frans de Bel

Frans de Bel

Ondernemer Fortune Coffee regio Europoort

“Fortune heeft een heel mooi product dat ik kan aanvullen met persoonlijke service en klantgerichtheid. Samen met mijn team doen we dat door met je mee te denken, storingen zo snel mogelijk op te lossen en leveringen tijdig te bezorgen’.”

Frans de Bel - Fortune Coffee regio Europoort

Ben je op zoek naar een koffiemachine voor op het werk in omgeving Europoort? Dan zijn wij jouw zakelijke koffieadviseur. Omdat wij de waarde van goede koffie begrijpen, leveren wij duurzame koffie vanuit goede koffieautomaten. Samen selecteren we een machine die perfect aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. Dankzij onze regionale aanwezigheid kunnen we snel ter plaatse zijn. Met onze snelle service ben je altijd verzekerd van de beste koffie. 


Koffie met een persoonlijke service

Bij Fortune Coffee snappen we dat je niet zonder koffie wil komen te zitten. Daarom zorgen we ervoor dat je altijd voldoende voorraad hebt. Mocht je onverhoopt toch eerder door je voorraad heen zijn, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We begrijpen namelijk als geen ander hoe belangrijk koffie voor je is! Ook voor andere vragen of problemen staan we altijd voor je klaar, omdat we waarde hechten aan een goede relatie met onze klanten. 


De lekkerste koffie en meer

Naast onze heerlijke koffie bieden we ook de lekkerste Fairtrade thee en een breed scala aan andere producten aan. Denk hierbij aan cacaomelk en soep. Met ons uitgebreide assortiment hebben we alles wat je nodig hebt. Samen zorgen we ervoor dat je nooit meer misgrijpt en dat je onbezorgd kunt genieten van je koffiemomentje. 


Ook Fortune Coffee op het werk? 

We zijn gevestigd in jouw regio en zijn bekend met jou, jouw bedrijf en jouw voorkeuren. Met ons motto ‘Eerst koffie’ streven we ernaar dat je altijd van je koffie kunt genieten. Voor vragen, bestellingen, service en onderhoud kun je altijd contact opnemen met ons en wij helpen je zo snel mogelijk. Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Laten we een kop koffie drinken! 

Fortune Coffee regio Europoort levert ook koffie en koffieautomaten in de regio’s Rotterdam, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Rhoon, Poortugaal, Vlaardingen en Schiedam.

De Ruil & Recycle weken

Nu tot € 300,- korting op je nieuwe koffieautomaat

Ruil je oude koffieautomaat in voor een nieuwer model en geniet van een heerlijke kop koffie! Wij plaatsen je nieuwe koffieautomaat, nemen je oude koffieautomaat mee en laten die recyclen.

Persoonlijke service

Jouw regionale Fortune koffieadviseur kent jouw bedrijf en wensen rond de koffievoorziening. Met plezier helpt hij je snel én vakkundig!

Snelle levering, altijd dichtbij

Doordat we regionaal werken zijn we altijd in de buurt om snelle service te leveren en de koffieautomaat te onderhouden.

60 maanden gratis service & onderhoud

Bij aanschaf van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten ontvang je 60 maanden service & onderhoud, zonder voorrijkosten en arbeidsloon

Geen contract

Bij ons zit je niet vast aan een jarenlang contract. We maken heldere afspraken en geven een eerlijk advies. Daar mag je ons aan houden!

Wat anderen over Fortune Coffee zeggen
Meest recente reviews
10
10/10
28 mrt. 2024
Uitmuntend
Onze ervaring is altijd zeer prettig.
Marjolijn
10
9/10
19 feb. 2024
Eerst Koffie
Elke dag begint met heerlijke koffie, maar bij Fortune eigenlijk eerst met een goed advies, qua automaat, qua ingrediënten. En door de uitstekende service zitten we nooit zonder koffie en is de automaat altijd in topconditie.
Antwan Tuinprojecten
10
7/10
19 jan. 2024
Positief en tevreden
Wij maken al een aantal jaren gebruik van fortune. Wij zijn nog steeds tevreden
PV
10
10/10
16 jan. 2024
beste koffie,beste service
7 jaar ben ik klant.for ever fortune
fietsspecialistrotterdam.nl
10
10/10
26 okt. 2023
Goede koffie & goede service
Regelmatig krijgen wij van onze gasten te horen dat we lekkere koffie hebben. Dat is heel fijn want het draagt bij aan een goede beleving van onze locatie door de klant. We zijn dus blij dat we voor de koffie & automaat van Fortune Coffee hebben gekozen. Daarnaast worden we altijd vriendelijke en professioneel geholpen door onze contactpersoon en de buitendienst van Fortune Coffee.
Brielse Boer
Heb je vragen over onze koffie? Neem gerust contact met ons op!

Ontmoet het team van Regio Europoort

Frans de Bel

Ondernemer

Daniël Wassink

Verkoopmedewerker

Ab de Bel

Servicemedewerker

Auke de Bel

Servicemedewerker

Bert de Bel

Servicemedewerker

Gianni Kalkman

Servicemedewerker

Jan de Bel

Servicemedewerker

Fortune Coffee regio Europoort in beeld