Regio Wageningen - Veluwe
Job van Vliet

Job van Vliet Ondernemer
Stuur een email
06 - 20 12 31 79


Contact

Regio Wageningen - Veluwe
De Smalle Zijde 17
3903 LM Veenendaal

wageningen@fortune.nl
0318 - 504 019

Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

“Hier in de regio is het ‘ons kent ons’, dat werkt prettig. Zo zet ik bij jou zelf de kastjes vol en regel het gewoon voor je. Ik geef je graag een goed en eerlijk advies dat past bij jou. Zo bouw je aan het vertrouwen en de relatie. En dat is veel belangrijker dan even iets snel verkopen.”

Waarom kiezen voor Fortune?
  • De korte lijnen zijn prettig; ik regel het voor je, van advies tot en met onderhoud.
  • Klanten die als ambassadeurs mij aanbevelen, dat vind ik een echt compliment.
  • Mijn koffie: Een kop zwarte Fortune koffie met een glimlach :)
Medewerkers Regio Wageningen - Veluwe


Alice Ploeg van WSP Systems
”Fortune Coffee is een fijne en betrouwbare leverancier die met u mee denkt. Levert op tijd, verhelpt storingen snel en heeft goede producten.”

Smienk Trapliften
Smienk Trapliften werd vorig jaar klant bij Fortune. "De koffie van de vorige koffieleverancier was niet te drinken", alsdus marketingmedewerker Michiel. Volgens hem was het daarom ook een verademing toen hij de eerste slok nam van zijn verse kop Fortune Coffee. 'Wow, je proeft de bonen!', 'Eindelijke échte koffie!'. Ook het mangement en de directe merkt dat zowel de arbeidsproductiviteit als de werktevredenheid stijgt. ‘Daarom lieten we de zijkant van de koffieautomaat bedrukken met de opdruk ‘Slokkie Smienk, 300% rendement!’.

Overige regio's

Voor goede koffie hoef je niet ver te zoeken. Door heel Nederland zijn onze Fortune-adviseurs actief zodat zij snel en direct persoonlijke service kunnen leveren. Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt? Neem dan contact met ons op of kijk op het overzicht .

Door gebruik te blijven maken van onze website, geef je toestemming en ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kan je vinden in onze privacy- en cookieverklaring