Regio Wageningen - Veluwe
Guus Brinkel

Guus Brinkel Vestigingsmanager
Stuur een email
0318 - 504 019


Contact

Regio Wageningen - Veluwe
De Smalle Zijde 17
3903 LM Veenendaal

wageningen@fortune.nl
0318 - 504 019

Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

“Hier in de regio is het ‘ons kent ons’, dat werkt prettig. Zo zet ik bij jou zelf de kastjes vol en regel het gewoon voor je. Ik geef je graag een goed en eerlijk advies dat past bij jou. Zo bouw je aan het vertrouwen en de relatie. En dat is veel belangrijker dan even iets snel verkopen.”

Waarom kiezen voor Fortune?
  • De korte lijnen zijn prettig; wij regelen het voor je, van advies tot en met onderhoud.
  • Klanten die als ambassadeurs ons aanbevelen, dat vinden wij een echt compliment.
Medewerkers Regio Wageningen - Veluwe


Alice Ploeg van WSP Systems
”Fortune Coffee is een fijne en betrouwbare leverancier die met u mee denkt. Levert op tijd, verhelpt storingen snel en heeft goede producten.”

Smienk Trapliften
Smienk Trapliften werd vorig jaar klant bij Fortune. "De koffie van de vorige koffieleverancier was niet te drinken", alsdus marketingmedewerker Michiel. Volgens hem was het daarom ook een verademing toen hij de eerste slok nam van zijn verse kop Fortune Coffee. 'Wow, je proeft de bonen!', 'Eindelijke échte koffie!'. Ook het mangement en de directie merkt dat zowel de arbeidsproductiviteit als de werktevredenheid stijgt. ‘Daarom lieten we de zijkant van de koffieautomaat bedrukken met de opdruk ‘Slokkie Smienk, 300% rendement!’.

Bekijk onze locatie via een 360-graden tour.

Overige regio's

Voor goede koffie hoef je niet ver te zoeken. Door heel Nederland zijn onze Fortune-adviseurs actief zodat zij snel en direct persoonlijke service kunnen leveren. Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt? Neem dan contact met ons op of kijk op het overzicht .