Schaatsteam

Marathonschaatsteam Fortune Coffee

Sporten en koffie, een gouden combinatie vinden wij! Daarom sponsoren wij sinds 2019 'Team Fortune Coffee' damespeloton Marathon Schaatsen.

Na een succesvol eerste seizoen (2019/2020) in de landelijke beloftendivisie, mocht Team Fortune Coffee uitkomen in de landelijke topdivisie! In de twee seizoenen werd er geschaatst in de landelijke topdivisie en beloftendivisie. Dit seizoen (2022/2023) wordt er geschaatst in de landelijke beloftendivisie en in de regionale 6 banen competitie. 

Fortune Coffee en schaatsen? Ja zeker! Naast dat het heerlijk is om jezelf een beetje op te warmen in de kou met een kopje koffie of juist een warme chocolademelk, staat sport dichter bij ons dan je denkt. Wij geven in onze 5 beloftes al aan dat MVO ons richting geeft, daart hoort sport ook bij. Wij streven ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan gezondheid en een sociale cohesie, sport is daar een goed middel voor. 

Maar wat is dat marathonschaatsen nu precies? Zo snel mogelijk een lange afstand schaatsen samen met je team. Het is daarmee één van de wedstrijddisciplines binnen de schaatssport. Dit marathonschaatsen kan zowel op een schaatsbaan binnen als buiten zijn. 

Wil jij nu niets missen van ons schaatsteam? Volg ze dan op FacebookInstagram of op hun eigen website!

Team Fortune Coffee

Beloftendivisie: Eline van Voorden, Heleen Docter, Iris Mulder, Maaike Koelewijn en Madelief de Jong

6 banen competitie: Ariane Smit en Heleen van der Hulst

Ploegleiders: Remco de Mik, Rosalie Huisman en Gé Wijnands