Schaatsteam

Marathonschaatsteam Fortune Coffee

Sporten en koffie, een gouden combinatie vinden wij! Daarom sponsoren wij sinds 2019 'Team Fortune Coffee' damespeloton Marathon Schaatsen.

Na een succesvol eerste seizoen 2019/2020 in de landelijke beloftendivisie, zal Team Fortune Coffee in het schaatseizoen van 2020/2021 ook van start gaan in de landelijke topdivisie! Twee teams van Fortune Coffee zullen deelnemen aan verschillende landelijke competities.

Fortune Coffee en schaatsen? Ja zeker! Naast dat het heerlijk is om jezelf een beetje op te warmen in de kou met een kopje koffie of juist een warme chocolademelk, staat sport dichter bij ons dan je denkt. Wij geven in onze 5 beloftes al aan dat MVO ons richting geeft, daart hoort sport ook bij. Wij streven ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan gezondheid en een sociale cohesie, sport is daar een goed middel voor. 

Maar wat is dat marathonschaatsen nu precies? Zo snel mogelijk een lange afstand schaatsen samen met je team. Het is daarmee één van de wedstrijddisciplines binnen de schaatssport. Dit marathonschaatsen kan zowel op een schaatsbaan binnen als buiten zijn. 

Wil jij nu niets missen van ons schaatsteam? Volg ze dan op FacebookInstagram of op hun eigen website!

Team Fortune Coffee

Topdivisie: Brit Qualm, Claudia Oranje, Rosalie Huisman & Floortje Mackaij.

Beloftendivisie: Heleen van der Hulst, Eva van Til, Iris Tiben & Madelief de Jong.

Ploegleiders: Remco de Mik & Gé Wijnands.

Ondersteuning: Richard Sijm.


 

Brit Qualm Claudia Oranje Iris Tiben

 

Floortje Mackaij Heleen van der Hulst Rosalie Huisman

 

web-madelief  
Eva van Til Madelief de Jong  

 

       web-remco  web-ge  
Remco de Mik  Gé Wijnands  

 


 

Uitslagen 2020/2021

Helaas zijn er nog geen wedstrijden gereden in dit seizoen.