• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract

Marathonschaatsteam Fortune Coffee 

Sporten en koffie, een gouden combinatie vinden wij! Koffie brengt namelijk samen, net als dat sport verbindt. Daarom sponsoren wij sinds 2019 ‘Team Fortune Coffee’. Dit is een damespeloton team marathonschaatsen. In 2024/2025 is Team Fortune Coffee voor het 6e jaar actief in marathonschaatsen. 

Team Fortune Coffee seizoen 2024/2025 

De schaatssters van Team Fortune Coffee schaatsen komende winter mee in de beloften- & topdivisie van het landelijke marathonschaatsen. Het team schaatste vorig seizoen in de beloftendivisie waar zij de 1e plaats in het ploegenklassement veroverden. Dit seizoen is het team ook actief in de topdivisie. Een stap waar we erg trots op zijn. 

Het team is momenteel volop in voorbereiding op komend schaatsseizoen. Bekende gezichten die we dit jaar weer terugzien zijn Eline (terug in het team), Heleen, Kaat, Iris en Maaike. Nieuw in het team is de 16-jarige Ymke Wubben, die het team compleet maakt en op regionaal niveau haar wedstrijden zal rijden. De begeleiding is ook dit seizoen weer in handen van Eva van Til en Remco de Mik. 

Hopelijk zien we jullie een keer terug langs de kant van de ijsbaan om het team aan te moedigen! Laatste nieuwtjes over het team zijn terug te vinden op onze social media kanalen FacebookInstagram en LinkedIn. Zodra het wedstrijdschema bekend is, zetten wij deze online. 

Fortune Coffee en schaatsen; ook dat is duurzaam ondernemen! 

Bij duurzaam ondernemen denk je al snel aan het milieu, maar ook andere grote thema’s horen bij duurzaamheid. Zoals bijvoorbeeld het steunen van een goed doel, sporten en gezondheid. Dit alles komt samen doordat we dit veelbelovende damespeleton sponsoren. 

Wat is marathonschaatsen? 

Marathonschaatsen is zo snel mogelijk een lange afstand schaatsen, samen met je team. Het is daarmee één van de wedstrijddisciplines binnen de schaatssport. Wedstrijden kunnen zowel op een schaatsbaan binnen, als buiten op natuurijs zijn. Meerdere rijders en ploegen starten gezamenlijk in een peloton. Degene die als eerst de eindstreep bereikt wint. Ploegentactiek en teamwerk spelen een hele belangrijke rol. Een team bestaat uit 4 tot 6 schaatsers, waarbij ieder teamlid een eigen rol heeft. 

Er zijn wedstrijden op landelijk niveau in twee divisies, namelijk de topdivisie en de beloftendivisie. ‘Team Fortune Coffee’ schaatst komend seizoen in de topdivisie. De doelstelling van het team is om jonge meiden de kans te geven om te groeien naar de top. Wij dragen daaraan bij door middel van onze sponsoring.


Team Fortune Coffee 2024

Beloftendivisie: Eline van Voorden, Heleen Docter, Iris Mulder, Maaike Koelewijn en Ymke Wubben 

Ploegleiders: Remco de Mik en Eva van Til 

Fotograaf: Focus by Hanneke

Wedstrijdschema 2024/2025 

Zodra het wedstrijdschema bekend is tonen wij hem hier.