Vacature Sector Marketeer

Sector Marketeer met gevoel voor interne communicatie
32-40 uur per week

Je bent een marketeer die goed is in positionering, leadgeneratie en teksten. Je denkt vanuit het merk en weet onze service-propositie en marketingacties als geen ander te vertalen naar specifieke sectoren. Met als doel leadgeneratie en het positioneren van Fortune Coffee als dé koffiespecialist voor die focussectoren. Daarnaast kun je onze merkwaarden ook goed vertalen naar onze interne communicatie.

Wij zijn Fortune Coffee. We zijn een franchiseformule en groeien hard. We werken landelijk met regionale franchisenemers. We willen gericht groeien in sectoren waar we al sterk in zijn, maar waar we nog veel beter in kunnen worden door ons duidelijker als koffiespecialist voor die sectoren te positioneren. Als Sector Marketeer speel jij een sleutelrol om die groei te helpen realiseren. Daarnaast willen we ook graag vanuit onze merkwaarden onze interne communicatie professionaliseren. Hierin krijg je de regie.

Wat ga je doen? Je bent een energieke spin in het web die zaken in gang zet en regie houdt. Je houdt van variatie in je werk en van samenwerken in team- en projectverband. Je bent een denker die doet. Maar wat ga je concreet doen? Je ontwikkelt jezelf als onze marketingspecialist voor specifieke sectoren/marktsegmenten in de bedrijvenmarkt. Denk aan scholen, kappers, bouwsector en meer; Als geen ander ken je straks de kenmerken van onze focussectoren en achterhaal je hun klantreis en behoeften op het gebied van de koffiecorner en de koffievoorziening; Vervolgens bepaal je onze messaging en de kanaalmix om Fortune Coffee te positioneren als dé koffie(corner)leverancier voor die specifieke focussectoren; Jij hebt daarbij de centrale regie over alle marketingactiviteiten die daarbij horen; Enkele voorbeelden: Je optimaliseert onze sectorproposities (propositie, unique buying reasons, storyline) Je zorgt dat deze aantrekkelijke propositie onder de aandacht komt van de potentiële doelgroep en converteert naar concrete leads Je ontwikkelt en beheert alle marketingmaterialen & tooling zoals websitepagina’s, sectorvideo’s, online en offline wervingscampagnes Deze acties doe je zelf of delegeer je binnen het marketingteam Ook professionaliseer je onze interne communicatie. Denk daarbij aan ons intranet, personeelsblad en interne communicatie over strategische projecten; Daarnaast organiseer je ook enkele van onze landelijke marketingacties gericht op naamsbekendheid en/of leadgeneratie, die niet specifiek sectorgericht zijn.

Met wie werk je samen?

Wij stellen ons heel graag aan je voor! Wij zijn Fortune Coffee. Een organisatie die van koffie, en alles er omheen, een feestje maakt. Onze passie voor koffie zie je overal in terug. Van de lekkerste melanges tot en met onze koffieautomaten die we verkopen aan bedrijven. Dit alles doen wij met elkaar. Samen, met collega’s op de Centrale Organisatie en onze regionale ondernemers en hun medewerkers in het hele land. Bij de Centrale Organisatie in Zoetermeer werken 50 enthousiastelingen hard om de ondernemers te helpen bij o.a. hun verkoopkansen, marketing en inkopen.

Jij komt te werken in ons gezellige en ambitieuze marketing- en klantenserviceteam. Het team bestaat uit zo’n 10 professionals op het gebied van strategie, product marketing, regio marketing, online marketing, vormgeving en klantcontact. Onze ambitie is o.a. om in alle regio’s lokaal marktleider te worden op het gebied van de koffiecornervoorziening voor bedrijven. Om jouw werk succesvol uit te voeren, werk je intensief samen met al je marketingcollega’s, ondernemers en andere afdelingen van de centrale organisatie.

Waarom deze functie iets voor jou is

 • Je bent een denker die doet;
 • Je krijgt een kick van verantwoordelijkheid, want die krijg je als ervaren marketeer bij ons;
 • Je bent resultaatgericht. Je analyseert al je werk en komt met verbeteringen;
 • Je bent sterk in teksten en houdt altijd het doel in je achterhoofd;
 • Je houdt ervan gestructureerd naar je doelen te werken, maar kan ook snel schakelen;
 • Je werkt graag met een product waar je mensen en bedrijven blij mee maakt;
 • Je wilt graag onderdeel uitmaken van een enthousiast en ambitieus team;
 • Je bent creatief en een teamspeler – want wij geloven in “samen komen we verder”;
 • Je hebt oog voor trends in de markt, doelgroepen en houdt je vakkennis actueel;
 • Je hebt een hbo-diploma en minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent minimaal 32 uur en bij voorkeur 40 uur beschikbaar.

Wat bieden we je? Mooie kansen Fortune Coffee is een snelgroeiende franchiseformule. Jij krijgt je eigen verantwoordelijkheid in een omgeving met prachtige uitdagingen en kansen om je verder te ontwikkelen, te bouwen en nieuwe ideeën te introduceren en uit te werken.  Goed gezelschap Je werkt samen met een enthousiast en professioneel marketingteam bij de Centrale Organisatie in Zoetermeer. Een gezellig team met een informele werksfeer dat gedreven en hongerig is om het altijd beter te doen. Elke kans en uitdaging gaan we vrolijk tegemoet. Daarnaast werk je intensief samen met andere afdelingen binnen Fortune, onze ondernemers en met onze professionele externe partners.  Naast lekkere koffie ook een goede boterham Werken bij Fortune heeft veel voordelen. Naast een goed salaris en elke dag lekkere koffie en vers fruit, organiseren wij jaarlijks verschillende bedrijfsuitjes. Je ontvangt 24 vakantiedagen, een goede pensioenvoorziening, een laptop, een vergoeding voor woon-werkverkeer, een studiekostenregeling, iedere maand de mogelijkheid om gratis Fortune producten te bestellen en een bedrijfsresultaat-afhankelijke bonus. Wij bieden je en tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband.

Enthousiast?

Dan maken we graag kennis met je! Stuur je CV en motivatiebrief ter attentie van Edwin Velsink naar vacature@fortune.nl. Wij nemen snel contact met je op. En voor je het weet spreken we elkaar onder het genot van een heerlijke kop koffie. Maar thee mag uiteraard ook.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Edwin Velsink, Manager Marketing en Klantenservice. Hij beantwoordt je vragen graag; 06 - 43 29 69 89. 

Kom meer te weten over Fortune Coffee

  

Weet jij ons nieuwsgierig en enthousiast over jou te maken? Dan kan het zijn dat wij meer van je willen weten en internet en sociale media raadplegen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.