Accessoires

Accessoires voor bij de koffieautomaat

Met een ruim assortiment aan koffieautomaten, koffie en thee is het niet meer dan logisch dat je bij Fortune Coffee ook alle gewenste accessoires voor bij de koffieautomaat kunt kopen. Zoals servies maar ook wegwerpbekers en roerstaafjes, nuttige accessoires als schenkkannen en serveerbladen maar ook handige schoonmaakattributen en representatieve onderkasten. Alles voor bij de koffieautomaat vind je in ons uitgebreide aanbod.

Lees meer
Sorteren op:
Per pagina:
1 2
Per pagina:
1 2

Servies en schenkkannen

Echt lekkere koffie drink je natuurlijk uit een mooi kopje die fijn vasthoudt. Dat soort kopjes vind je bij het Fortune-servies; met kop en schotels voor espresso, lungo of cappuccino. Ook hebben we een mok voor een lekkere grote kop koffie, thee of cappuccino. Maar dat is nog niet alles, we hebben namelijk ook een latte glas. Daar kan je jouw koffie heel mooi in presenteren. Om de koffie of thee tussentijds bij te schenken, zijn er ook praktische RVS schenkkannen van 1 of 2 liter. Met een duidelijk verschil tussen de kannen voor koffie en voor heet water.

Disposables zoals bekers en roerstaafjes

De disposables van Fortune Coffee zijn, zoals de naam al zegt, wegwerpitems. We hebben onze eigen 'Eerst koffie' bekers met FSC keurmerk en zijn te bestellen in dozen of rollen. 

Alles voor bij de koffiecorner of in de kantine

Behalve deze nuttige en mooie accessoires vind je bij ons ook praktische schoonmaaksets voor de Passio koffieautomaten, kranen om een extra tappunt te creëren en handige onderkasten voor de verschillende koffieautomaten. Wat je ook maar kunt bedenken voor de koffiecorner op het werk of in de kantine, je koopt het bij Fortune Coffee.

Persoonlijk advies van een koffieleverancier?

Wil je persoonlijk advies van een koffieleverancier bij jou in de buurt voor de juiste accessoires voor jullie koffieautomaat? Neem dan contact met hem op. Hij laat je graag zien wat de mogelijkheden zijn en regelt als jij dat wilt, jouw bestelling ook meteen voor je.