Waterfilters

Waterfilters voor onze automaten

Koffie bestaat voor 98% uit water. En we weten allemaal dat de waterkwaliteit per regio kan verschillen. Die waterkwaliteit wordt veroorzaakt door verschillende samenstellingen van mineralen. Bij water dat niet van de juiste samenstelling is, kan het aroma van de koffie zich minder goed ontwikkelen. En... dat proef je. Om dat probleem met water op te lossen, is er een waterfilter

Lees meer
Wil je weten welke Fortune-adviseur jouw regio vertegenwoordigt?

Bekijk onze regio's
Sorteren op:
Per pagina:
Per pagina:

Heerlijke koffief met behulp van een waterfilter

Voor koffie is een carbonaathardheid van 4 dH (Duitse hardheid) nodig. Met behulp van een waterfilter en de bypassinstelling op de filterkop kun je precies afstellen dat het water tot die hardheid teruggebracht wordt. Hierdoor wordt het water zachter. Maar het filtert ook ongewenste geur- en smaakverstorende stoffen uit het water zoals chloorresten en metaalionen als lood en koper.

Het waterfilter zorgt ervoor dat er nog genoeg mineralen in het water overblijven zodat de koffie aroma’s tot recht kunnen komen, terwijl de koffiemachine optimaal wordt beschermd tegen kalkaanslag. Gefilterd water is daardoor betrouwbaar en van een constant hoge kwaliteit. En dat proef je!

BRITA waterfilter voor constant lekkere koffie

Bij Fortune Coffee adviseren wij je om altijd gebruik te maken van een BRITA waterfilter bij het plaatsen van een koffieautomaat. Omdat je daarmee dus het beste aroma en een stevige mooie cremalaag op de koffie krijgt en de smaak van de koffie constant goed blijft. Maar ook omdat daardoor de levensduur van een koffieautomaat langer wordt, er minder kans is op storingen en je minder energie verbruikt in vergelijking met een verkalkte boiler. Kortom, met zo’n waterfilter ben je gegarandeerd van lekkere koffie, steeds weer.

Fibertek waterfilter voor heerlijk water

Het Bisina Fibertek filter is speciaal voor de Bisina waterkoelers. Het filter zorgt ervoor dat vuil en metalen optimaal uit het water worden gefilterd. Zo geniet altijd van jouw water!

Welk waterfilter voor jullie koffieautomaat? Vraag het je koffieleverancier!

Het installeren en vervangen van het waterfilter in de koffieautomaat wordt allemaal voor jou geregeld door de koffieleverancier van Fortune. Wil jij ook genieten van echt lekkere koffie op de zaak en de koffieautomaat optimaal gebruiken? Vraag dan aan jouw koffieleverancier welk type waterfilter geschikt is voor jullie automaat. Want echt lekkere koffie, dat regelen wij graag voor je!