Kamperen en goede koffie bij het caravanbedrijf van het jaar

Kamperen en goede koffie, een waardevolle combinatie

Wie van kamperen houdt, houdt meestal ook van een ongedwongen sfeer en persoonlijk contact. En precies daarmee weet Caravan Centrum Meerkerk zich te onderscheiden. En met de koffie en warme chocolademelk natuurlijk. Want ook die wordt door hun klanten goed gewaardeerd.

Caravanbedrijf van het Jaar

Als caravanbedrijf van het jaar, en al 3x daarvoor genomineerd door klanten, weten ze in Meerkerk hoe ze hun klanten moeten bedienen. Met persoonlijke aandacht, een ongedwongen sfeer en goede koffie. “Alsof je thuiskomt” was het oordeel van de mysteryshopper die het bedrijf controleerde tijdens de selectie voor die prestigieuze verkiezing voor caravanbedrijven.

“Doe me nog maar een bakkie”

Ron Krul van Caravan Centrum Meerkerk vertelt dat ze ook heel bewust die sfeer creëren. “Een caravan koop je niet zomaar, daar moet je de tijd voor nemen en die tijd krijg je hier. Met goede koffie natuurlijk!” In de zaak staat de koffiecorner vrijwel centraal. Daar begint ’s ochtends de dag met het personeel en schuiven de klanten en bezoekers als vanzelf aan. En daar worden ook verkopen van de caravans besproken en beklonken. “En dat gebeurt niet met slechts één kop koffie. ‘Oh doe me nog maar een bakkie, want het is goede koffie’ zeggen onze klanten heel vaak. Ze zijn er echt vol lof over.”

Met lekkere warme chocolademelk

Het Caravan Centrum Meerkerk is erg vooruitstrevend. Zo waren zij de eerste die hun caravans online toonden met 360˚-foto’s. Het kon dan ook niet anders dan dat ze kozen voor een Passio-koffieautomaat. Een serie koffieautomaten die onder andere heel duurzaam geproduceerd wordt met veel opties, gebruiksvriendelijk is en natuurlijk in uiteenlopende dessins beschikbaar. Een trendy automaat dus die ook nog gewoon goede chocolademelk schenkt. “Oudere klanten vragen hier vaak om warme chocolademelk, dat is schijnbaar iets van vroeger hier. En net als de koffie vinden ze die ook erg lekker!”

Een nieuwe koffieautomaat

Zo’n 2,5 jaar geleden was het caravancentrum toe aan een nieuwe koffieautomaat. De buurman op het bedrijventerrein was al klant bij Fortune Coffee en sprak daar vol lof over. “De koffie was bij hem ook goed, dus we hebben Arjan van Ballegooien uitgenodigd. En daar zijn we nog steeds heel tevreden over. De service is goed en het contact ook, heel persoonlijk net als wij dat bieden. En als er iets is, dan wordt het heel snel geregeld.” Ook de koffieautomaat bevalt prima. “De automaat is gewoon goed, beter dan we hebben gehad.”

Goede service met goede koffie, ook als het druk is

Als  caravanbedrijf hebben ze altijd bepaalde piekdagen waarop het storm loopt met klanten en bezoekers. En al die extra mensen willen ze snel goede koffie kunnen bieden. “Tijdens evenementen zoals tweede paasdag en tweede pinksterdag of op een beurs, zorgt Arjan ervoor dat we een extra koffieautomaat hebben. Dat is altijd prima geregeld en zo ervaren onze klanten altijd onze service en persoonlijke aandacht, ook als het heel druk is.”

Zelf zo’n ‘bakkie’ proberen?

Net als dat Caravan Centrum Meerkerk haar klanten altijd van goede service én goede koffie wil voorzien, willen wij dat natuurlijk ook. En dat regelen we via onze koffieleveranciers. Zij zijn altijd dichtbij zodat ze snel ter plaatse zijn als er nieuwe koffie of snelle service nodig is. Of om je eens onze koffie te laten proeven, want dat kan ook. Wil jij ook wel eens ‘zo’n bakkie’ proberen? Vraag het dan aan de koffieleverancier bij jou in de buurt.