• Persoonlijke service met een glimlach
  • Snelle levering, altijd dichtbij
  • 60 maanden gratis service & onderhoud
  • Geen contract

Bruisend water op het werk

22-04-2019

Dat water goed voor je is, is niks nieuws. Dat wij waterkoelers leveren voor lekker koud en fris water op het werk, ook niet. Maar dat je vanaf nu via ons ook bruisend water op de werkplek kunt tappen, dat is wel nieuw! Want sinds kort is ons assortiment waterkoelers uitgebreid met twee nieuwe varianten, die dus ook bruisend water schenken.

Koffie en koffieautomaten 

Wie Fortune Coffee zegt, denkt natuurlijk aan koffie. En dat leveren we ook, in verschillende varianten, diverse melanges en met meerdere soorten koffieautomaten. Altijd van uitstekende kwaliteit en met een goede service. En bij die service hoort ook het aanbod van andere producten, zoals water.

Water bij espresso 

Wie immers in een restaurant of bar een espresso bestelt, krijgt daar als het goed is een glas water bij. De reden? Het neutraliseert je smaak zodat je de koffie beter kunt proeven en er optimaal van kunt genieten. Dat het zou zijn omdat je door koffie uitdroogt, klopt niet. Dat is een fabel.

Hydratie overdag, scherper op het werk! 

Wel kun je overdag uitdrogen doordat je gewoonweg te weinig drinkt. En als je pas gaat drinken als je dorst hebt, ben je eigenlijk al te laat. Beter is het om steeds wat te drinken en een groot glas water standaard op het bureau of bij de werkplek te zetten. Dan ga je automatisch al meer drinken en blijf je zo alerter en fitter. Want wie goed gehydrateerd is, is door de dag heen scherper. Wel zo handig als je aan het werk bent!

Variatie 

Alleen, alsmaar hetzelfde drinken is op den duur nogal saai. Variatie is de truc! En daar helpen wij graag bij. Met natuurlijk koffieautomaten waarbij je de keus hebt uit koffie, cappuccino, espresso, latte of chocomelk. Maar ook met waterkoelers waaruit je lekker fris koud water tapt en sinds kort dus ook sprankelend bruisend water!

Nieuwe waterkoelers, mét bruisend water! 

De nieuwste waterkoelers in ons assortiment zijn de Bisina Touch 300 en de Bisina Touch 400. Het verschil? De 400-versie schenkt net als de 300 koud water, bruisend water en water op kamertemperatuur. Maar heeft daarbij ook nog heet water voor thee of soep.

Duurzaam 

Beide waterkoelers tappen het water rechtstreeks uit de waterleiding. Gedoe met plastic flessen of watertanks is dus niet meer nodig, wat wel zo duurzaam is. Ook hebben ze een SleepMode™-functie. Hierdoor gaan ze na een tijdje vanzelf in een energiebesparende modus wat een besparing van 75% op het energieverbruik kan opleveren! Verder zijn ze heel gebruiksvriendelijk met een handig touchscreen, zijn ze mooi compact en in een strak design uitgevoerd.

Ook bruisend water op het werk? 

Met water op kantoor werk je beter. En met bruisend water erbij is er geen enkele reden meer om geen water te drinken door de dag heen. Benieuwd hoe die waterkoelers er in het echt uitzien? Of hoe dat bruisende water uit zo’n waterkoeler smaakt? Vraag het aan de koffieleverancier bij jou in de buurt. Die geeft je graag een demonstratie waarbij je het ook zelf kunt proeven.


46 gerelateerde resultaten gevonden
blog-05-01-2024-teaser

Koffie van Fortune Coffee is meer dan goede koffie alleen. Het verbindt collega’s, klanten en medewerkers met het bedrijf of de organisatie. Van de koffiecorner tot de vergaderzaal, en van de sportkantine tot in de lerarenkamer.