Echt lekkere koffie, nu ook in Nijmegen en Zaanstreek-Waterland

Twee nieuwe koffieleveranciers kwamen ons team begin oktober versterken. Richard van de Louw voorziet vanaf nu in de regio Nijmegen alle ondernemers, scholen en sportverenigingen van goede koffie, thee en de beste koffieautomaten. En in de regio Zaanstreek-Waterland regelt Henk Meetsma dat. Beiden met ondernemersbloed, geboren en getogen in hun eigen regio en natuurlijk een voorliefde voor goede koffie. Echte Fortune-mensen dus, en die stellen we hier graag aan je voor.

Koffieleverancier, nu ook bij jou in de buurt

Duurzaam en milieubewust ondernemen staat bij Fortune Coffee centraal, net als dat we het leveren van goede en snelle service de normaalste zaak van de wereld vinden. Vandaar dat we altijd een koffieleverancier bij jou in de buurt willen hebben. Richard en Henk wonen en werken dan ook allebei in hun eigen regio. Zo spreken ze niet alleen de taal van dat gebied en weten ze wat er gebeurt, maar zijn ze ook altijd vlakbij.

Henk Meetsma, koffieleverancier in Zaanstreek-Waterland

Henk heeft altijd gewerkt in de retail, als supermarktmanager was hij te vinden in Amsterdam en Almere. Hij woont echter in Purmerend en wilde graag voor zichzelf beginnen. Daarbij is hij een groot koffieliefhebber en houdt van sleutelen. Eigenlijk was de keuze voor Fortune Coffee dan ook heel logisch. “Ik heb in Amsterdam gewoond maar ben opgegroeid op het platteland. Een handige combi want in de regio Zaanstreek – Waterland komen ook de stad en het buitengebied voor. En in beide voel ik me helemaal thuis!”

Richard van de Louw, koffieleverancier in Nijmegen en omstreken

Richard heeft een winkel van Specsavers geleid en had daarvoor een eigen keukenzaak. Koffie lijkt dan iets heel anders maar wat voor Richard centraal staat is de persoonlijke service die hij altijd bood. En dat zal bij Fortune niet anders zijn. “Ik houd ervan om het helemaal voor mijn klant te regelen; van begin tot eind. De juiste koffie en koffiemachine adviseren, de automaat installeren en als er wat is het persoonlijk oplossen. Het gewoon goed regelen, dat deed ik altijd graag en daar kunnen mijn klanten in Nijmegen en omstreken ook op rekenen.”

Eerst koffie, en natuurlijk persoonlijk kennismaken

Bij Fortune zeggen we altijd ‘Eerst koffie’ want dan hebben we de tijd om persoonlijk kennis te maken. En dat deden beide heren in hun eerste maand ook. Zo hebben ze zich allebei in het lokale netwerk gestort, zijn ze tot in detail bekend geraakt met de koffieautomaten en hebben ze alle koffiesoorten zelf al getest. Ook zijn ze op pad gegaan om met de eerste ondernemers kennis te maken en zelfs al zaken te doen. Henk: “Ik houd niet van verkooppraatjes en doe dat zelf dus ook niet, maar ik wil wel kennismaken en stel me dus voor aan de ondernemers in de regio. Dat gaat heel goed en de eerste klanten zijn al een feit!” Ook Richard is op pad geweest om de eerste contacten op te doen: “Bij Fortune staat het persoonlijke centraal, en daar begint het nu dus ook mee; persoonlijk kennismaken met de ondernemers uit de regio.”

Ontmoet deze koffieleveranciers of word er zelf een!

Met 43 regio’s waarvan nu nog 13 onbemand, zijn we bij Fortune Coffee altijd op zoek naar nieuwe koffieleveranciers. Mensen die uit het juiste hout gesneden zijn en passen in ons team, maar vooral mensen die het hun klanten graag naar de zin willen maken met uitstekende, eerlijke service en een mooi product. Wil jij net zo’n enthousiaste start maken als Henk en Richard en aan jouw eigen zaak in koffie werken? Dan wordt het tijd om eens kennis te maken. Heb jij al een eigen zaak in Nijmegen of de regio Zaanstreek-Waterland? Dan ontmoet Richard of Henk jou heel graag. En de koffie bij dat gesprek, die regelen zij natuurlijk ;-).

Labels: