Regio Nijmegen

Erik van Lammeren
Contact
De Smalle Zijde 17
3903 LM Veenendaal
Erik van Lammeren
https://klantenthousiasme.nl/api/Image/GetImageById?id=310 Wageningen
Wageningen
10
9,2
32 beoordelingen
  • Regio Nijmegen

De koffieleverancier bij jou in de buurt

Ben je voor je bedrijf in regio Nijmegen op zoek naar heerlijke koffie? Dan ben je bij Fortune Coffee aan het juiste adres. Wij snappen hoe belangrijk koffie is en daarom leveren we goede en duurzame koffieautomaten die passen bij jouw bedrijf. Samen kijken we welke automaat het beste aansluit bij jouw wensen en de behoeften van jouw klanten, bezoekers of medewerkers. Hierdoor zijn wij dé zakelijke koffieleverancier voor jou.

Koffie in regio Nijmegen met een persoonlijke service

De eigenaar van Fortune Coffee regio Nijmegen zegt: “Hier in de regio is het ‘ons kent ons’, dat werkt prettig. Wij zetten jouw kastjes vol en zorgen dat we alles voor je regelen. We vinden bouwen aan het vertrouwen en de relatie heel belangrijk. Daarom geven we een goed en eerlijk advies dat past bij jouw bedrijf.”

Wij zitten vlakbij en kennen jou en jouw bedrijf. Doordat wij een relatie met je opbouwen weten we precies wat je nodig hebt en zorgen wij ervoor dat je altijd een goede voorraad hebt. We begrijpen als geen ander dat je niet zonder een heerlijke kop koffie wilt komen te zitten. Heb je behoefte aan onderhoud voor je koffieautomaat, heb je vragen over onze producten of ondervind je een storing aan je automaat? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

De lekkerste koffie, thee en meer bij Fortune Coffee regio Nijmegen

Naast koffie hebben wij ook veel andere producten in ons assortiment. Denk hierbij aan een diverse selectie van thee, smakelijke soepen, koekjes en suiker. Voor koffie of thee hoef je dus niet meer zelf naar een winkel in Nijmegen te gaan, want wij regelen het voor je. Wil je een keer een nieuw product uitproberen? Ook dat regelen we! Je hoeft alleen contact op te nemen met jouw persoonlijke Fortune koffieadviseur en hij/zij zal het met de volgende levering meenemen.

Ook Fortune Coffee op het werk?

Bij Fortune Coffee kun je altijd zorgeloos genieten van een kop koffie of thee, zonder mis te grijpen. Voor al je vragen, bestellingen, serviceverzoeken en onderhoud kun je altijd contact opnemen met jouw persoonlijke Fortune koffieadviseur. Wij zitten vlakbij en kennen jou en jouw bedrijf. Wil je weten wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Wij bespreken het graag onder het genot van een kop koffie of thee.

Actie-Legato

Waarom kiezen voor Fortune
  • Wij geven een goed en eerlijk advies wat bij je past
  • De korte lijnen zijn prettig; wij regelen het voor je, van advies tot en met onderhoud
  • Mensen verbinden en organisaties helpen groeien is onze missie
Contactpersonen
Wout van der Wal
Wout van der Wal Servicemedewerker 06 - 15 37 04 77 Stuur mij een bericht
Meer weten?

Laat hier jouw nummer achter en wij bellen je meteen terug.

Een greep uit onze relaties
Yource Yource
Molco Molco
Nieuws en Evenementen
Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee
MVO Recyclen hoort bij MVO, en dus bij Fortune Coffee Lees verder
Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda
MVO Fortune Coffee bezoekt koffieboeren in Oeganda Lees verder
Vind Fortune in jouw regio Of bel direct naar 0800 1012
Meest recente reviews
10
9/10
25 mrt. 2024
Meer dan tevreden!
Snelle levering, klantvriendelijk, goede service & de prijs kwaliteit is in balans.
H.J. Piekschool
10
9/10
20 mrt. 2024
Goede service op veel fronten
Proefsessie met verschillende soorten koffie, waardoor wij voor onze klanten beter in staat zijn om goede koffie te serveren. Zeer snelle levering toen wij per abuis vergeten waren tijdig koffie bij te bestellen.
Gebouw 055
10
10/10
14 mrt. 2024
Zeer klant- en servicegericht
We zijn in het voortraject erg goed geïnformeerd over welke machine en welke contractvorm het best aansluit bij onze wensen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij zijn relatief gezien een "kleine" klant, maar in service merken we dit niet. Ze staan altijd klaar voor ons. Er wordt nu aanzienlijk meer koffie gedronken op kantoor, de koffie is heerlijk en ook hier is voldoende keus in qua bonen etc. Wij zijn enorm blij met Fortune Coffee.
Kinderopvang Wageningen
10
9/10
06 mrt. 2024
Klant sinds 2013
Prima leverancier en lekkere koffie
Van der Werf Recreatie
10
9/10
05 mrt. 2024
gewoon top
goed bedrijf snel en duidelijke afspraken
chris struijk metaalrecycling