Werken bij Fortune Coffee, dynamische banen in de koffiebranche

Zoek jij een dynamische en diverse baan in de koffiebranche, dan zoek jij wellicht een van de banen bij Fortune Coffee op het hoofdkantoor, ofwel CO (Centrale Organisatie). Je hoeft daarvoor nu nog geen koffiekenner te zijn want dat word je vanzelf! Het belangrijkste is wel dat jij ondernemend bent, houdt van eerlijk zakendoen en klaar bent voor een nieuwe stap in je carrière. Ofwel, klaar om bij Fortune Coffee te werken.

Goede, persoonlijke service

Op dit moment hebben we een tweetal functies bij de CO in Zoetermeer waar we de juiste mensen voor zoeken. Kenmerkend voor deze twee vacatures is dat je bij elk als een spil tussen de koffieleveranciers in het land en de Centrale Organisatie fungeert. De koffieleveranciers zijn onze franchisenemers, zij hebben elk een eigen regio van waaruit ze hun klanten bedienen met koffie, thee, koffieautomaten en een uitstekende service. Die service staat centraal bij Fortune Coffee; wij geloven namelijk dat je samen verder komt en daarvoor heb je een goede relatie nodig. Een relatie die je krijgt met goede, persoonlijke service.

Eerlijk zakendoen

Een andere overtuiging van ons is dat we eerlijk zakendoen. Eerlijk naar onze klanten en eerlijk naar onze leveranciers. Natuurlijk willen we onze boterham met koffie verdienen, maar we vinden ook dat de koffieboeren dat moeten kunnen doen. Vandaar dat we verantwoord ondernemen en koffieboeren in Oeganda ondersteunen met een koffieproject waarbij ruim 200 koffieboeren weer perspectief hebben en een toekomst voor zichzelf en hun gezin opbouwen.

Franchisemanager en managementassistent bij Formulemanagement

Eerlijk zijn naar onze klanten betekent dat we ze eerlijk advies geven, goede producten bieden en er zelf voor ze zijn. Dat doen de franchisenemers en hun medewerkers in het land en wij ondersteunen ze vanuit de CO daarbij op verschillende vlakken. Daarvoor zijn natuurlijk veel mensen bij de CO nodig, zoals een franchisemanager en een managementassistent op de afdeling Formulemanagement. Deze afdeling is als de spil tussen deze franchisenemers en de CO en ondersteunt en begeleidt de ondernemers optimaal.

Voor hogere dienstverlening aan de franchisenemers

Fortune groeit al een aantal jaar stevig en heeft daarom nu een tweede franchisemanager nodig om een nog completere dienstverlening aan de ondernemers te bieden. In deze rol als coach, begeleid en adviseer jij de ondernemers en zorg je ervoor dat onze franchiseformule uitgevoerd wordt maar ook verbetert met de input uit de regio’s. De managementassistent op deze afdeling ondersteunt het team van vier (2 franchisemanagers, 1 manager formule & acquisitie en 1 commercieel manager) en heeft veel contact met alle koffieleveranciers uit de regio’s. Dat je in deze rol met veel verschillende mensen moet kunnen omgaan en een waar organisatietalent moet zijn, mag duidelijk zijn!

Werken bij Fortune Coffee? Voor koffieliefhebbers, theeleuten én choco-holics!

Geloof jij ook in eerlijk, duurzaam ondernemen met persoonlijke service voor de klant? Dan zou Fortune Coffee zomaar eens het bedrijf voor jou kunnen zijn. Meer over deze functies vind je op onze website met daarbij ook wat we jou bieden en van je vragen. En twijfel je nog omdat je geen rasechte koffieliefhebber bent? Geen probleem, we praten net zo graag met theeleuten en choco-holics!

Labels: