Franchisenemer worden

Franchisenemer bij Fortune Coffee

Als franchisenemer ben jij hét gezicht van Fortune in jouw regio. Je bouwt aan jouw klantenbestand door aan relaties te bouwen met de ondernemers bij jou in de buurt. Voor die ondernemers ben ben jij de adviseur, verkoper, leverancier, onderhoudsman, probleemoplosser... Bij ons ben je dus meer dan franchisenemer; je bent hier ondernemer!

Ulrich van Egdom, franchiseondernemer bij Fortune Coffee

Eerlijk, menselijk ondernemerschap

Maar, dit ondernemerschap is niet voor iedereen weggelegd. Je moet een mensenmens zijn die ook handig genoeg is om een koffieautomaat uit- en in elkaar te sleutelen. Iemand die zichzelf op de koffie durft uit te nodigen maar steevast de klant centraal stelt. En kan verkopen zonder zichzelf te verliezen.

André Gerrits:"Ik lever hele goede koffie met goede service, dat vind ik heel gewoon!"

Urbano Farro, franchiseondernemer bij Fortune Coffee

Ontwikkeling en groei

We vragen nogal wat van je, maar daar krijg je ook wat voor terug. En natuurlijk hoef je niet alles al perfect te beheersen als we elkaar voor het eerst ontmoeten. Ontwikkeling en groei vinden wij heel normaal en daar helpen wij je bij.

Sebastiaan Smits:"Ik zocht vrijheid, kreeg een bus van Fortune en mocht vervolgens alles zelf bepalen."

Ben jij goed gezelschap?

Het gaat dus om een goede samenwerking en een fijne match. Of die er is, dat weten we pas als we elkaar een paar keer gesproken hebben. Maar wie wij zoeken als onze nieuwe collega’s? Servicegerichte doorzetters met een echte ondernemersmentaliteit, die persoonlijk contact willen en nog handig zijn ook. Goed gezelschap dus, voor ons, voor de andere Fortune-ondernemers en vooral voor de klant!

Investering in de franchiseformule

Start jij jouw eigen Fortune-onderneming, dan stap je in een kant-en-klare en succesvolle franchiseformule. Een die zich steeds verder ontwikkelt en een stevige basis biedt waardoor jij je kunt richten op dat wat ertoe doet; bouwen aan en het uitbouwen van relaties. Voor deze goede startpositie heb je ook een goede financiële positie nodig; een eigen vermogen van € 17.500 en een investeringsruimte van € 80.000.

Wil je meer weten?

Persoonlijk contact is bij Fortune één van de pijlers waarop onze formule is gebouwd. Daarom nodigen we je uit het eens zelf te ervaren, door een dagje mee te draaien. En wil je ons al meteen jouw vragen stellen? Dan kan dat natuurlijk ook! Laat ons jouw naam en telefoonnummer weten en we regelen snel die dag voor je of een persoonlijk gesprek. Aan jou de keus!

Laat je gegevens achter! 

 

Ben jij erg benieuwd hoe Fortune Coffee is ontstaan? Bekijk het filmpje hieronder!