Franchiseondernemer worden

Ben jij een ondernemende samenwerker? En zoek je het goede gezelschap van een groeiende formule?

Jij wilt je eigen onderneming starten. Het liefst in een formule die al staat. Zo richt jij je direct op waar het om gaat bij ondernemen: het bouwen en uitbouwen van relaties. Je wilt niet alleen een product verkopen, maar bedrijven en mensen ontzorgen. Je zit vol ideeën over hoe je dit wilt aanpakken. Een mooi product is een voorwaarde, een goede formule maakt het sterker. Maar je zoekt meer. Je gelooft dat voor een succesvolle onderneming meer nodig is dan één succesvolle ondernemer. Alleen reis je misschien sneller, maar samen kom je verder. Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij elkaar!

We hebben ruimte voor collega-ondernemers in nieuwe regio’s.

Ondernemers die:
relaties willen bouwen. Persoonlijke relaties staan bij ons bovenaan. Daarom verkopen wij niet eenmalig, maar gaan voor langdurige samenwerking met onze klanten. Onze ondernemers zijn het persoonlijke gezicht in de regio; zij adviseren, verkopen aan klanten, maar blijven ook zorgen voor de voorraad. Onze ondernemers lossen problemen op en verdiepen de relaties met hun klanten. Omdat het uiteindelijk gaat om mensen.

groeien door mee te bouwen en te investeren in de formule: uiteindelijk gunnen wij al onze klanten onze producten en service. We hebben dan ook de ambitie om al onze ondernemers in staat te stellen regionaal marktleider te worden. Dat betekent dat we continu werken aan de formule. Stilstand is achteruitgang en het kan altijd beter. We leren van elkaar, met elkaar en voeren gezamenlijk de verbeteringen door in de formule. 

Wanneer zijn we goed gezelschap voor elkaar?

Wij zoeken goed gezelschap, maar willen dat ook zijn! Dat is zelfs verankerd in één van onze kernwaarden: ‘Anderen behandelen zoals je zelf ook behandeld wilt worden.’ Wij zijn graag eerlijk en recht-door-zee als het gaat om de business, maar daarbij koesteren we menselijkheid en betrokkenheid. Het is die mix van eigenschappen die we graag in onze collega-ondernemers terugzien.

We hebben een match als je:

• Jezelf en anderen goed gezelschap gunt
• Zelfstandig wilt ondernemen en daarmee ook samen wilt werken aan iets groters
• Je niet in eerste plaats producten wilt verkopen, maar relaties wilt bouwen
• Een doorzetter bent
• Beschikt over een combinatie van vaardigheden die je kunt inzetten om relaties aan te gaan en problemen op te lossen. Te verkopen en te leveren. Te adviseren en te repareren
• In een vrije regio woont of bereid bent daar naartoe te verhuizen
• Het liefst tussen de 30 en 45 jaar bent
• En de rest helpen we je met plezier leren!

Wat is een plezierige financiële startpositie?

• Een eigen vermogen van € 17.500,- en een investeringsruimte van € 80.000,-

Wat kun je van Fortune verwachten?

  • Je maakt onderdeel uit van een goede formule: Landelijk, professioneel en compleet in goed marktsegment
  • Fortune garandeert een goed product: Goede koffie, koffieautomaten, werkwijze en korte lijnen
  • Je mag werken met een professionele uitstraling welke is doorgevoerd in de producten,  huisstijl, website, kleding en showrooms
  • Maar ook met een professionele toerusting, zoals ons CRM pakket, alle trainingen, de webshop en de ondersteuning vanuit de Centrale organisatie
  • Fortune blijft door ontwikkelen, het is een organisatie die altijd in ontwikkeling is.

Durf jij de stap te nemen? 30 ondernemers gingen je voor.

Wil je zelfstandig ondernemen in goed gezelschap en raakt dit verhaal je? Lees dan verder over ons Total Bussiness Concept.

Er zijn veel manieren om ons beter te leren kennen, maar… Eerst Koffie! Of thee, of chocolademelk… want dat leveren we natuurlijk ook. Stuur vandaag nog het aanmeldingsformulier, zodat we contact met jou op kunnen nemen. Je bent ook telefonisch van harte welkom op 06 - 481 66 285. Marinus Offermans staat je graag te woord.